fbpx

Όσα μας είπε ο Δημήτρης για το νέο του τραγούδι και τη συμμετοχή του στο “The Voice”!

Παρακολουθούσες κι εσύ πρόσφατα το ελληνικό “The Voice” (2016-2017); Αν ναι, τότε σίγουρα θυμάσαι τον Κύπριο ταλαντούχο τραγουδιστή Δημήτρη Γιωργακούδη.

Πρόσφατα μιλήσαμε μαζί του και μας είπε πού βρίσκεται στο παρόν στάδιο, εξηγώντας μας σύντομα την εμπειρία του στο show καθώς και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού!

Ο Δημήτρης είναι 28 χρονών και κατάγεται από τη Λευκωσία (Λατσιά). Τώρα έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα. Σπούδασε Νοσηλευτική στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕ.ΠΑ.Κ) και δούλεψε 4 χρόνια σε ιδιωτικές κλινικές, πριν δηλώσει συμμετοχή στο “The Voice”.

Έχει σαν ενδιαφέροντα τον αθλητισμό, το γυμναστήριο, το ποδόσφαιρο, τη μουσική, και φυσικά την αγαπημένη του κιθάρα!

Πάμε να δούμε όσα μας είπε στη συνέντευξη μας:

 

Γεια σου Δημήτρη. Αρχικά πες μας λίγα λόγια για τη συμμετοχή σου στο The “The Voice” of Greece πριν λίγους μήνες. Με ποια αφορμή δήλωσες συμμετοχή; Το μετάνιωσες;

Το “The Voice” αν και σύντομη εμπειρία, αποτελεί βασικό εφόδιο για να ασχοληθώ εκτενέστερα με το τραγούδι.

Με τη μουσική ασχολούμαι από τα 8 μου χρόνια, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, αν και δεν το έψαξα επαγγελματικά προηγουμένως.

Ήξερα όμως πως σε κάποια φάση της ζωής μου, το βασικό στοιχείο σ’ αυτήν θα ήταν η μουσική και το τραγούδι.

Άρα δεν είναι έκπληξη ότι πήγα στο “The Voice”, αν και ήθελα να μείνω λίγο περισσότερο (γέλια).

Πώς ένιωσες όταν επιλέχθηκες να είσαι στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου; Τι κράτησες από τη συνεργασία σου μαζί της;

Είχα την επιλογή να διαλέξω ανάμεσα σε 4 αξιόλογους καλλιτέχνες και για προσωπικούς λόγους που αφορούν τις μουσικές μου προτιμήσεις, επέλεξα την Έλενα Παπαρίζου ως coach μου.

Πολλοί μου είπανε πως ήταν λάθος επιλογή. Εγώ όμως πάντα αντικρούω αυτή την άποψη, αφού έστω και για λίγο, πήρα κάποια πράγματα, πιο πολύ σε θέματα τεχνικής.

Ποια ήταν η πιο αξέχαστη εμπειρία που έζησες κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου show; Συνδέθηκες περισσότερο με κάποιους συμμετέχοντες;

Ο πρώτος που με άκουσε να τραγουδώ ήταν ο Γιώργος Κυδωνάκης, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Όταν τέλειωσα την πρόβα, με ρώτησε αν τραγούδησα εγώ το τραγούδι “Angels”, του γνωστού Robbie Williams.

Απλά μου είπε: “Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, ζήσε τη στιγμή και θα γυρίσουν και οι 4 κριτές με την ερμηνεία σου“. Εγώ απάντησα: “κάτσε να γυρίσει πρώτα ο ένας!” (γέλια). Κι έτσι κι έγινε! Έζησα τη στιγμή μου και γύρισαν.

Όταν γύρισαν και ξεκίνησαν να μου μιλούν, δεν ήμουν έτοιμος για μια τέτοια διαδικασία και μέχρι και σήμερα έχω κενά… μνήμης της στιγμής εκείνης!

Εξακολουθώ να κάνω παρέα με το Mike Αραιτζογλου, που ήταν στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, τα αδέλφια Κυδωνάκη, το Βαγγέλη Τσακνάκη, τον αξιαγάπητο μου φίλο Χρήστο Θεοδώρου, όπως επίσης με τις πολύ καλές μου φίλες, Μιχαέλα Θεοδώρου και Κυριακή Κοτζάμπαση – όλοι από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. (ο Χρήστος πήγε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά στα μισά του παιχνιδιού, αφού αρχικά ήταν με τον Πάνο Μουζουράκη).

Πώς συνέχισε η ζωή σου μετά το show; Ποιους στόχους ήθελες να πετύχεις;

Μετά το show, ξεκίνησα lives σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, με τους μουσικούς της μπάντας “Public Sin”.

Σταματήσαμε τις εμφανίσεις στο συγκεκριμένο μέρος και τότε επικεντρώθηκα στην ολοκλήρωση του τραγουδιού μου, προϊόν αρκετών ωρών εργασίας, για να καταλήξουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Θέλω μέσα από το τραγούδι αυτό να δείξω τη μουσική μου ταυτότητα και πιστεύω μέσω αυτού κατάφερα να δείξω αρκετά, όχι όμως όλα. Άρα ναι, είμαι πολύ ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο γεγονός.

Πες μας λίγα λόγια για το νέο σου τραγούδι και τα συναισθήματα σου με τη δημιουργία του. Έχεις προγραμματισμένες κάποιες εμφανίσεις;

Συνεχίζουμε τις εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ υπάρχουν σκέψεις για να “κατηφορίσουμε” για εμφανίσεις στην Κύπρο.

Το τραγούδι αυτό σημαίνει πολλά, γιατί παραγωγικά είναι δική μου δημιουργία, μαζί με τους Σοφοκλή Παπά και Γιάννη Πασακαλίδη. Άρα είναι αποτέλεσμα δουλειάς που καμαρώνω να αναφέρω ότι είχα σημαντικό μερίδιο.

Είναι μια δυναμική μπαλάντα, που μέσω της μουσικής δημιουργεί στον ακροατή την ένταση των συναισθημάτων, ενώ μέσα από τους στίχους τις εικόνες με τους πρωταγωνιστές.

Αυτό θα πει για ‘μένα μουσική – αυτή η μαγική δημιουργική φαντασία μέσω ενός ακούσματος.

Τέλος, σκέφτεσαι να αφοσιωθείς στη μουσική σου καριέρα σε Κύπρο ή Ελλάδα; Ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον;

Καλή ερώτηση. Την Κύπρο δε την ξεχνάω ποτέ και ούτε θέλω, αλλά για την ώρα θέλω να δημιουργώ στην Ελλάδα. Ποτέ δεν ξέρεις όμως 🙂

Τα μουσικά μου όνειρα, γιατί περί αυτού πρόκειται, είναι να καταξιωθώ μέσα από τα ακούσματα μου στον κόσμο. Να δημιουργώ τραγούδια που μένουν και αγγίζουν τους ανθρώπους.

Ο κόσμος θέλω να με εκτιμά ερμηνευτικά, ξεχωρίζοντας τη φωνή μου κάθε φορά που με ακούει σε ένα τραγούδι.

Άκου το νέο τραγούδι του Δημήτρη πιο κάτω:

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη για την πιο πάνω συνέντευξη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους του για το μέλλον! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending