fbpx

Βρες το δωρεάν WiFi: To Facebook θα βρίσκεται παντού με το “Find Wifi”!

Τα έμαθες; Το Facebook πλέον με τη νέα του λειτουργία του “Find Wifi” άρχισε να επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, σε iOS και Android!

Αυτή η λειτουργία πρωτοξεκίνησε τη δοκιμή της τον τελευταίο χρόνο, σε χρήστες μόνο του iOS και σε επιλεγμένες χώρες.

1
Τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το “Find WiFi”;

Με τη λειτουργία αυτή, γίνεται προσπάθεια  να επεκταθεί σε χρήσιμες περιοχές όπως σε σημεία που δεν ήταν  εύκολη η πρόσβαση (ταξίδια) και χρειαζόταν η σύνδεση στην πλατφόρμα του Facebook.

2
Γιατί είναι τόσο χρήσιμη αυτή η λειτουργία;

To “Find WiFi” (Βρείτε WiFi) θα βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν διαθέσιμα hot-spots Wi-Fi κοντά από τις επιχειρήσεις που μοιράζονται με το Facebook από τη σελίδα τους.

Έτσι, όπου κι αν βρίσκεσαι, θα μπορείς εύκολα εύκολα να μελετήσεις  τις πλησιέστερες συνδέσεις όταν η σύνδεση δεδομένων σου είναι αδύναμη.

3
Πώς μπορείς να ενεργοποιήσεις το “Find WiFi”;

Για να βρεις hotspot Wi-Fi, άνοιξε την εφαρμογή Facebook, κάνε κλικ στην καρτέλα “More/Περισσότερα” και, στη συνέχεια, στο “Εύρεση Wi-Fi”.

Όταν βρεις στην καρτέλα “Find Wi-Fi“, ίσως χρειαστεί να την ενεργοποιήσεις. Στη συνέχεια θα μπορείς να περιηγηθείς στα πιο κοντινά διαθέσιμα hotspots σε ένα χάρτη και να μάθεις περισσότερα για τις επιχειρήσεις που τις φιλοξενούν!

4
Πολλοί χρήστες, πολλές και οι απαιτήσεις!

Μιας και το Facebook έχει ολοκληρώσει ένα δίκτυο 2 δισεκατομμυρίων χρηστών, σίγουρα η λειτουργία αυτή είναι πολύ χρήσιμη για ένα τόσο μεγάλο αριθμό ατόμων – αγγίζει σχεδόν το 1/3 του κόσμου!

Δες το πιο κάτω βίντεο του Facebook για περισσότερες πληροφορίες:

 

Find Wi-Fi

Posted by Facebook on Thursday, June 29, 2017

               

Εσύ θα χρησιμοποιήσεις αυτή τη λειτουργία όπου και αν βρίσκεσαι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending