fbpx

5 ζευγάρια high heels για να είσαι κομψή στις εξόδους σου!

Τα high heels είναι ο καλύτερος σου φίλος! Εάν δεν μπορείς να περπατήσεις πάνω σε αυτά ίσως να είναι ο μεθυσμένος καλύτερος σου φίλος! Οups! ????Γιατί όμως αγαπάς τα ψηλοτάκουνα παπούτσια;

Αρχικά σου δίνουν ύψος! Κερδίζεις 10 με 15 πόντους ύψος φορώντας τα αγαπημένα σου παπούτσια! Ooh yeah! Έπειτα σε δείχνουν πιο αδύνατη, αναδυκνείουν την σιλουέττα σου και τα πόδια σου!

Και τέλος απογειώνουν το στυλ σου εφόσον δείχνεις κομψή και περιποιημένη! Γι’ αυτό κι εγώ σου βρήκα 5 ζευγάρια high heels για να εντυπωσιάσεις φορώντας τα στις εξόδους σου είτε κατα την διάρκεια της ημέρας είτε για τις νυχτερινές σου εξορμήσεις!

Δες τα πιο κάτω!

1
Σατέν πέδιλα με 2 λουράκια

Ναι είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού σε παπούτσια! Είναι ευκολοφόρετα και sexy! Φόρεσέ τα στις βραδινές σου εξόδους είτε με ένα slip dress ακόμη και με τα jeans σου για να εντυπωσιάσεις!

Get the shoes!

2
Φούξια high heels με διαφάνειες

Φόρεσε τα από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα με θυμηθείς! Θα τα λατρέψεις! Μην φοβηθείς το χρώμα τους που είναι έντονο εφόσον η διαφάνεια που έχουν δίνει την ισορροπία που χρειάζεται! Hey girl can you see through?

Get the shoes!

3
Κόκκινα πέδιλα με λεπτό λουράκι στον αστράγαλο

Έντονο χρώμα, εντυπωσιακό και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο! Τα συγκεκριμένα high heels είναι κατάλληλα για τις βόλτες σου κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά και για τις νυχτερινές σου εξόδους! Δύο σε ένα!

Get the shoes!

4
Μπεζ πέδιλα με πολλά λουράκια

Αυτά τα πέδιλα σε μπεζ απόχρωση θα σε βγάλουν από το δίλημμα εάν τα παπούτσια ταιριάζουν με τα ρούχα σου αφού ταιριάζουν με όλα τα χρώματα! Θα τα λατρέψεις για τις νυχτερινές σου αποδράσεις!

Get the shoes!

5
V-front άσπρες γόβες

Οι συγκεκριμένες άσπρες ψηλοτάκουνες pointed γόβες θα είναι τέλειες πάνω σου ειδικά εάν είσαι μαυρισμένη! Και επειδή είναι πολύ ζέστη προτίμησε να τις φορέσεις όταν τελειώσει το καλοκαίρι!

Get the shoes!

Εσύ ποιο ζευγάρι θα προτιμήσεις για την επόμενη σου εμφάνιση;
xoxo

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending