fbpx

Hernan Crespo, ο τύπος που σκόραρε παντός καιρού και εδάφους!

Όσοι είχαν την τύχη να δουν τον Hernan Crespo να αγωνίζεται, πλέον ξέρουν πως η μπάλα του χρωστά ακόμη περισσότερα.

Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν γυρολόγος των γηπέδων αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του όπου και να πήγαινε.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην River Plate, και έπειτα κατέληξε στην Ευρώπη μέσω της Parma. Μετά από το πέρασμα του από την Lazio και την Inter, πήγε στην Αγγλία και την Chelsea όπου άφησε και εκεί το στίγμα του, παρόλο που αγωνίστηκε για 1 χρόνο μόνο.

Από εκεί πήγε δανεικός σε Milan και Inter με την 2η να τον κάνει δικό της μετά το τέλος του δανεισμού. Μετά από 1 χρόνο πάει στην Genoa και μετά κλείνει και το τελευταίο του συμβόλαιο για 2 χρόνια με την Parma, την ομάδα που τον έφερε στην Ευρώπη.

Οι διακρίσεις του Crespo ήταν αρκετές, όχι όμως τόσες που να έδειχναν τη δυνότητα στο σκοράρισμα του ίδιου. Ο Αργεντινός μπορούσε να σκοράρει (και το έκανε) με οποιοδήποτε τρόπο του δινόταν η ευκαιρία. Τακουνάκια, ψαλιδάκια, κεφαλιές, σουτ και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο υπήρχε.

Τέλειωσε την καριέρα του σκοράροντας αρκετά γκολ αλλά μέχρι και σήμερα η μπάλα του χρωστά πολύ περισσότερα απ’ όσα κέρδισε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending