fbpx

Οι 10 Κύπριοι celebrities που θα θέλαμε να δούμε σίγουρα στο επόμενο Survivor!

Όσο και αν δεν το παραδέχεσαι η συνήθεια που έγινε λατρεία, το Survivor Greece σου κρατάει παρέα τα βράδια και φέτος και σίγουρα θα σου λείψει αν μια νύχτα δεν το δεις!

Αυτές οι ατέλειωτες νύχτες, με πίτσα ή σουβλάκι στο χέρι, περιμένοντας με αγωνία να τελειώσει το αγώνισμα…

Σκέφτηκες ποτέ πώς θα ήταν το Survivor αν αντί για 1 ή 2 Κύπριους είχε περισσότερους; Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε τους 10 Κύπριους διάσημους που θα θέλαμε όλοι να δούμε σε κάποιο επόμενο Survivor!

Ποιοι είναι; Δες τους πιο κάτω:

1
Λούης Πατσαλίδης

m.famousfix.com/mandia27

Μα βέβαια πρώτος και καλύτερος, ο Ντάνος και η Δαλάκα της ομάδας, ο ηγέτης της βάρκας είναι ο Λούης Πατσαλίδης!

Ο Λούης, χωρίς καμία αμφιβολία, τρώει ακόμη και τα φύλλα του φοίνικα! Και εννοείται πως με το τέλος του παιχνιδιού βγάζει βιβλίο συνταγών με υλικά την άμμο, την καρύδα και το νερό!

Μότο του πριν μπει στο παιχνίδι “Louis doesn’t lose weight”!

2
Χριστιάνα Αριστοτέλους

cy.hellomagazine.com

Η εθνική παρουσιάστρια της Κύπρου, Χριστιάνα Αριστοτέλους, δεν γίνεται να λείπει από άλλο Survivor! Νομίζω ότι αρκετά άργησε…

Βέβαια θα το έκανε με τους δικούς της κανόνες! Η Χριστιάνα, άλλη Λαουρίτα, δεν μένει στην σκηνή, καθώς το θεωρεί απάνθρωπο κάποιοι να ζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες!

Στα μέσα του παιχνιδιού, ανακαλύπτουμε πως πήρε κρυφά μαζί της τις τρέσες της για πιο όμορφες κοτσίδες, αλλά και το πιο μπεζ χρώμα μανικιούρ για έμφαση της ταλαιπωρίας! Κάνει συνέντευξη στην καρύδα και το παρουσιάζει σε ντοκιμαντέρ!

Μότο της “Με αγάπη Χριστιάνα”!

3
Νικόλας Ιωαννίδης

must.com.cy

Ο αγαπημένος fashion stylist και celebrity Νικόλας Ιωαννίδης!

Ο Νικόλας δεν χρειάζεται εξηγήσεις. Κάνε απλά εικόνα που τα χώνει στην παραγωγή που δεν του δίνουν 3η, 4η και 10η αλλαξιά ρούχα! Φτάνει τελικό για πλάκα!

Μότο του “ΕΕΕ Πάνυυυ, είμαι Survivor, εεε Πάνυυ”!

4
Λουκάς Χάματσος

youtube.com

Τέτοια φατσούλα σίγουρα θα ήθελες να τη δεις σε αντίξοες συνθήκες! Ο αγαπημένος Λουκάς Χάματσος δέχεται την πρόταση, αλλά με όρο να πάρει μαζί του δισκάκι με τα τραγούδια της Eurovision!

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιουργεί τη δική του σχολή, με όνομα “Survivor Eurovision Fans”!

Μότο του “Good Evening Europe! This is Cyprus calling. Diasimoi 12 points”!

5
Χριστιάνα Αρτεμίου

i-eidisi.com

Το κορίτσι λάστιχο, το κορίτσι που πέρασε απ’ όλες τις δουλειές στην τηλεόραση, η Χριστιάνα Αρτεμίου!

Η Χριστιάνα μπαίνει στο παιχνίδι για να προσθέσει στο βιογραφικό της το μόνο πρόγραμμα που του λείπει! Θα τη βλέπεις συχνά να είναι φιλική με τους συμπαίκτες της, αλλά στα μέσα του παιχνιδιού, αλλάζει ομάδα και πηγαίνει στους “Μαχητές”! Οι παλιές συνήθειες δύσκολα κόβονται!

Μότο της “Karma is a b*tch”!

6
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Instagram.com/@konstantinoschristoforou

Ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κάνει από μόνος του πρόταση στο κανάλι για να μπει στο παιχνίδι!

Όπως λέει ο ίδιος, προετοιμαζόταν για τα αγωνίσματα από την ημέρα προβολής του 1ου επεισοδίου του Survivor. Οι κοιλιακοί του (όπως πάντα) γίνονται θέμα συζήτησης, αφού σε κανένα επεισόδιο δεν φοράει μπλούζα (ούτε σε ένα)!

Με τον ήλιο να τον χτυπά στο κεφάλι, θυμάται τις ένδοξες στιγμές των One και φαντάζεται πως βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία!

Μότο του “Θες να κάνουμε σχέση;”!

7
Αντρέας Πιτσιλλίδης

ilovestyle.com

Αρχικά ο αγαπημένος Ανδρέας Πιτσιλλίδης, βρίζει τα φίδια, αφού είναι καταραμένα από την εποχή Αδάμ και Εύας!

Έπειτα δίνει μακροσκελείς συνεντεύξεις μόνος του, πράγμα που δεν αφήνει τηλεοπτικό χρόνο για τα αγωνίσματα! Τα αγωνίσματα ξαναγίνονται όταν ο ίδιος παίρνει τη θέση του παρουσιαστή!

Το “Survivor” μετατρέπεται σε “Chase” και γίνεται εκπομπή “εκπαιδευτικού” περιεχομένου! Είναι υπέροχος. Είναι ευλογημένος. 99,7% καθημερινή τηλεθέαση. Μότο του “Κόσμε, εις το επανειδίν. Το Εξαπτέρυγο της γνώσης αποχωρεί”!

8
Georgia Παναγή

peoplegreece.com

Οι παίκτριες αγωνίζονται με μαγιό! Επομένως, η Georgia είναι ιδανική για αυτόν τον ρόλο!

Επιπλέον θα μπορούσε να παρουσιάζει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην καλύβα της για να ενημερώνει τους συμπαίκτες της για τις τελευταίες ειδήσεις.

Κάνει παρέα με τους Λούη και Ιωαννίδη και παραπονιέται που η παραγωγή δεν της δίνει λαδάκι για μαύρισμα!

Μότο της (από τα παλιά) “Λούηηηηηη ήρθααα”!

9
Αντρέας Γεωργίου

gpop.gr

Ο Αντρέας δηλώνει από την αρχή πως η μόνη περιοχή που δεν ταξίδεψε με το Μπρούσκο και τις επόμενες σειρές του… ήταν ο Άγιος Δομίνικος! Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης – παραγωγός απέδειξε πως μπορεί να αντέξει χωρίς φαγητό και γουστάρει τη φύση! Το ‘χει με τις κάμερες και τα καταφέρνει μια χαρά με την επιβίωση.

Το look του φυσικά θα γινόταν και πάλι έτσι, αφού ως γνωστόν στο Survivor δεν θα κουρεύεται. Μότο του “Βρέθηκα στους 31 δρόμους, θα με φοβίσει αυτό;”!

10
Γιάννης Σπαλιάρας

mononews.gr

Γιατί Survivor χωρίς Σπαλιάρα, Survivor δεν λογιέται! #teamspal επειδή πολύ απλά, θέλουμε να τον ξανά δούμε στο Survivor!

Μότο του “Ο Σφάχτης της καρύδας… επέστρεψε”!

Εσύ ποιον από τους πιο πάνω θα ήθελες να δεις στο Survivor;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending