fbpx

Μάθε για τα Θερινά Σχολεία του Κέντρου Κοινωνικής Πληροφορικής στο ΤΕ.ΠΑ.Κ.!

Το Κέντρο Κοινωνικής Πληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (SCRC) παρέχει σε μια επίλεκτη ομάδα φοιτητών την ευκαιρία να δικτυωθούν, να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους.

Υπάρχουν δύο θερινά σχολεία για να επιλέξουν κάτω από τα θέματα «Social Computing in the Big Data Era» και «Usable Security and Privacy in Online Social Networks», εντός του πεδίου των χρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε έργων NOTRE  και ENCASE αντίστοιχα.

Και τα δύο θερινά σχολεία διαθέτουν μια σειρά από ομιλητές από διακεκριμένα ιδρύματα, που περιλαμβάνουν το University College London (UCL), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (AUTH) και το University of Düsseldorf, καθώς και συνεργάτες από τη βιομηχανία, όπως την Google UK και Telefonica Ισπανίας.

Τα θερινά σχολεία θα διδάσκονται παράλληλα με εντατικές πρωινές διαλέξεις και απογευματινές συνεδρίες μελέτης

Ενθαρρύνουμε υποβολές από φοιτητές με ενδιαφέρον στους τομείς του Social Computing και Security & Privacy.

Μελλοντικοί αιτούντες θα πρέπει να εξετάσουν την ειδική εστίαση του κάθε θερινού σχολείου και να επιλέξουν εκείνο στο οποίο επιθυμούν να συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα ΕΔΩ!

Τι πρέπει να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται;

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν μία σελίδα περιγράφοντας τον λόγο που θέλουν να συμμετέχουν, καθώς και ένα βιογραφικό σημείωμα (CV), χρησιμοποιώντας τη φόρμα εδώ!

Όλοι οι συμμετέχοντες, που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το θερινό σχολείο, θα λάβουν ένα Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Θερινού Σχολείου (αξίας 6 ECTS) από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending