fbpx

Ανάμεσα σε αγγέλους είναι πλέον ο Bradley Lowery!

Ο μικρούλης Bradley Lowery έχασε την μάχη με τον καρκίνο δυστυχώς και γέμισε θλίψη όλο τον ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, κόσμο.

Ο Bradley είχε απασχολήσει πάρα πολλές φορές τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την δικιά του προσωπική άνιση μάχη.

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε έπρεπε να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον καρκίνο. Το ποδόσφαιρο έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο με πολλούς τρόπους.

Η Sunderland, κατ’αρχάς, έκανε το όνειρο του, να γνωρίσει τον Jermain Defoe, πραγματικότητα συνοδεύοντας τον στον αγωνιστικό χώρο χαρίζοντας του μοναδικές αναμνήσεις.

Στη συνέχεια, η Everton δώρισε στην οικογένεια του 235.000 λίρες για να καλύψει μέρος των χρημάτων που χρειάζονται για την αφαίρεση του νευροβλαστώματος. O κόσμος του ποδοσφαίρου συνέχισε να χαρίζει ελπίδα στην οικογένεια του μικρού και να του εκπληρώνει άλλη μια επιθυμία, να του στείλουν όσες περισσότερες χριστουγεννιάτικες κάρτες γίνεται.

Έχουν μαζευτεί 85.000 χριστουγεννιάτικες κάρτες, 75 δέματα με δώρα για τον μικρό και έχουν προστεθεί στο ποσό που δώρισε η Everton πολλές άλλες χιλιάδες για να ξεπεραστεί έτσι το ποσό των 700.000 που ήταν αναγκαίο.

Το μόνο που μπορεί να παρηγορήσει την οικογένεια του είναι ότι ο μικρός έφυγε με τα περσισσότερα όνειρα του πραγματοποιημένα. Γνώρισε τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή που ήταν πάντα δίπλα του και έφυγε όσο χαρούμενος μπορούσε.

Καλό ταξίδι μικρέ μου ήρωα. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου θα σε θυμάται για πάντα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending