fbpx

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Καλύτερης Επιχειρηματικής Ιδέας για 1η φορά στην Κύπρο!

Προβολή καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών 25 φοιτητών από 5 ευρωπαϊκές χώρες θα λάβει χώρα, την προσεχή εβδομάδα, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ο Διαγωνισμός αποτελεί μια διεθνή πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών, εμπειριών και δικτύωσης.

Οι 25 φοιτητές από την Κύπρο, τη Γερμανία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και το Ην. Βασίλειο θα συμμετάσχουν σε διήμερης διάρκειας Ακαδημία Επιχειρηματικότητας στις 10 και 11 Ιουλίου.

Στις 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Καλύτερης Επιχειρηματικής Ιδέας στις 5:30 το απόγευμα, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στην αίθουσα 208, ο οποίος θα είναι ανοιχτός στο ευρύ κοινό.

Οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές ιδέες που ανέπτυξαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΙCT ENTREPRENEUR ενώπιον κριτικής επιτροπής που θα αποτελείται από αντιπροσώπους των συνεργαζόμενων ευρωπαϊκών φορέων που συμμετέχουν στο έργο.

Μέγα Χορηγός του Διαγωνισμού Καλύτερης Επιχειρηματικής Ιδέας είναι το Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Deloitte, που θα καλύψει τα βραβεία για τις 3 καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΙCT ENTREPRENEUR: «Ευρωπαϊκή Σύμπραξη Επιχειρήσεων και Πανεπιστημίων με στόχο να εμφυσήσει Επιχειρηματικό Πνεύμα στους σπουδαστές του τομέα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ)» υλοποιείται μέσω καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών που βοηθούν τους φοιτητές και αποφοίτους του τομέα ΤΠΕ (Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνίας) να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις τους.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus + ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η υλοποίηση του έργου άρχισε το Σεπτέμβριο του 2014 και συντονιστής του έργου είναι η εταιρεία GrantXpert Consulting Ltd.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό εντελώς δωρεάν αφού δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: research@grantxpert.eu.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Μετά την ανακοίνωση των 3 μεγάλων νικητών θα ακολουθήσει εκδήλωση δικτύωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Στέφανη Αψερού, Αssistant Project Manager, GrantXpert Consulting: Τηλ. Επικοινωνίας: +357 22669266

WEBSITE & SOCIAL MEDIA ACCOUNTS: 

  • Follow our ICT ENTREPRENEUR twitter account: @ICTENTRE2015
  • Connect with ICT ENTREPRENEUR LinkedIn Account

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending