fbpx

Η μέρα που οι Γερμανοί ξεφτίλισαν τους Βραζιλιάνους!

Το Μουντιάλ του 2014 ήταν από αυτά που χαρακτηρίζεις και σαν περίεργα!

Από πολύ νωρίς έμειναν εκτός συνέχειας μεγάλα ονόματα του παγκόσμιο ποδοσφαίρου όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Αγγλία αλλά και η Πορτογαλία.

Το ενδιαφέρον μας συγκέντρωσε έτσι κι αλλιώς η παρουσία της Ελλάδας που κατάφερε να περάσει στην φάση των 16 όπου και στάθηκε άτυχη, αφού αποκλείστηκε στα πέναλτι απέναντι στην Κόστα Ρίκα.

Το γεγονός που έκανε αίσθηση περισσότερο από όλα όμως ήταν το 1-7 της Γερμανίας επι της Βραζιλίας!

Λίγο η έκταση του σκορ, λίγο το γεγονός πως μιλάμε για ημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε 2 φοβερές ποδοσφαιρικές σχολές έκαναν τον θρίαμβο της νάσιοναλμανσαφτ το αποτέλεσμα, όχι απλά του τουρνουά, αλλά της δεκαετίας!

Muller, Klose, Khedira και 2 φορές ο Kroos έφεραν το σκορ στο 0-5 από το 29ο λεπτό. Τον θρίαμβο των Γερμανών συμπλήρωσε ο Schurrle με 2 τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο ενώ για την σελεσάο απλά μείωσε ο Oscar!

Όσοι είδαν το ματς είτε στο γήπεδο ή μέσω τηλεόρασης και ανεξάρτητα με την ομάδα που υποστηρίζουν αποκλείεται να ξεχάσουν το παιχνίδι αυτό!

Μιλάμε άλλωστε για ένα παιχνίδι που έμεινε, ήδη, στην ιστορία!

Για τους Γερμανούς είναι ένας ανεπανάληπτος θρίαμβος επι ενός μεγάλου αντιπάλου. Για τους Βραζιλιάνους έμεινε στην ιστορία σαν “ο εφιάλτης του Belo Horizonte”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending