fbpx

Δες πόσο άλλαξαν οι ηθοποιοί των ταινιών “Harry Potter” τα τελευταία χρόνια!

Harry Potter! Η αγαπημένη των αγαπημένων μας ταινιών! Πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτή τη σειρά ταινιών, που χωρίζονται σε 7 μέρη. Μια μαγευτική ιστορία, που σε μεταφέρει εκεί όπου συμβαίνουν τα γεγονότα και σε κάνει να ξεχνάς την πραγματικότητα.

H συγγραφέας του έργου, J.K Rowling, ξεκίνησε να γράφει τα βιβλία το 1990 και δημοσίιευσε το πρώτο (Harry Potter and the filosopher’s stone) to 1997 μετά από τραγικά γεγονότα στη ζωή της. Ακολούθησαν άλλα 6 μέρη σε βιβλία και ταινίες.

Όσο για τους ηθοποιούς του Harry Potter, δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν καλύτεροι. Είναι όλοι τους οι ιδανικοί σαν να ήταν φτιαγμένοι για αυτήν. Με μια μικρή αδυναμία στον πρωταγωνιστή, Harry Potter (Daniel Radcliffe) που ήταν υπέροχος στο ρόλο του.

Πώς μοιάζουν οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί 16 χρόνια μετά από την πρώτη ταινία (2001); Δες παρακάτω:

 

1
Harry Potter(Daniel Radcliffe)

Ο υπέροχος και πολυαγαπημένος ηθοποιός που στην ταινία υπήρξε ο πρωταγωνιστής (Harry Potter) και πάλεψε γενναία με αρχές του τη φιλία, την αγάπη και την τόλμη κατάφερε να νικήσει τον άρχοντα του σκότους (Voldemort) και να σώσει τη σχολή του (Hogwarts).

16 χρόνια μετά, στα 27 του χρόνια, φαίνεται να είναι τόσο εντυπωσιακός και ξεχωριστός όπως όταν ήταν παιδάκ,ι με μόνη διαφορά τα μούσια που του προσδίδουν ανδρισμό.

2
Hermione Granger (Emma Watson)

H εξίσου ταλαντούχα  Emma Watson (Hermione), υπήρξε και αυτή μια από τους 3 κύριους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Με τους φίλους της Harry και Ron και την εξυπνάδα της, όπως και την αγάπη της στα βιβλία, κατάφερε να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον Ηarry, που ήταν σαν αδελφός της, για να σώσει το Hogwards και τους μαθητές του.

Άσε που στην πορεία ερωτεύτηκε τον καλό τους φίλο Ron, που στην αρχή υποτίθεται δεν συμπαθούσε ο ένας τον άλλον. Παραμένει το ίδιο όμορφη, γλυκιά και ελκυστική στα 27 της, αν και δεν της φαίνεται πως είναι 27χρονη, αλλά μικρότερη.

3
Ron Weasley (Rupert Grint)

Ο γλυκούλης Ron, ο καλύτερος φίλος του Harry (μαζί με την Ερμιόνη φυσικά), στεκόταν πάντα στο πλάι του φίλου του αφού ήταν σαν αδέλφια.

Παρά τις διαφωνίες τους πάντοτε ήταν ενωμένοι και πολύ αγαπημένοι καταφέρνοντας μαζί και οι 3 τους να ξεπεράσουν ακόμη και τις χειρότερες περιπέτειες, τους εφιάλτες τους.

Αυτός ο απίστευτος ηθοποιός, βλέπουμε πως παραμένει στα 28 του γλυκός και γοητευτικός τώρα με το δικό του πορτοκαλί χρώμα στα μαλλιά.

4
Draco Malfoy (Tom Felton)

Aχ αυτός ο Drago, που με την καθοδήγηση του πατέρα του, μόνο κακό και εμπόδια έβαζε στον Harry. Ο πατέρας του ήταν πιστός ακόλουθος του Voldemort και μόνο να εξαφανίσουν τον Harry ήθελαν.

Στην πραγματικότητα, και μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, τον βλέπουμε να είναι πιο όμορφος, αφού δεν είναι πλέον “ο κακός”.

5
Ginevra Weasley (Bonnie Wright)

Η μικρή αδελφή του Ron, και αυτή φίλη του Harry, o οποίος και την έσωσε. Στη συνέχεια ερωτεύτηκαν και έκαναν τη δική τους οικογένεια.

Τώρα, στα 26 της χρόνια είναι ακόμη πιο γλυκιά και όμορφη αφού τότε ήταν χαριτωμένο παιδάκι.

6
Fred and George Weasley (James and Oliver Phelps)

Τα δύο δίδυμα αδέλφια του Ron και της Ginerva (Giny), οι πιο τρελοί της σχολής που έκαναν συνέχεια τρέλες και αστεία αφού δεν είχαν σοβαρά προβλήματα αυτοί, όμως βοηθούσαν και τον φίλο τους Harry, όπως και τη σχολή.

Στο χαλασμό που εμφανίστηκε ο άρχοντας του σκότους, ο ένας από τους δύο πέθανε. Όπως βλέπουμε είναι αδέλφια και στην πραγματικότητα και 16 χρόνια μετά έχουν γίνει πολύ γοητευτικοί.

7
Cedrig Diggory (Robert Pattinson)

Ο Cedric, ένα πολύ καλό παιδί που εμφανίστηκε κάπου στα μέσα των ταινιών, έγινε φίλος για λίγο με τον Harry, αφού στην πορεία τον σκότωσε ο Voldemort στο τρίαθλο.

Βλέπουμε πως και αυτός όπως και ο Harry είναι γοητευτικός μετά από 16 χρόνια.

8
Rubeus Hagrid (Robbie Coltrane)

Ο αγαπημένος μας Χάγκριντ, ένας από τους προστάτες του Harry, ο οποίος στα τόσα δεινά που πέρασε, τους χρειαζόταν. Ο Voldemort σκότωσε τους γονείς του και από μωρό δεν τους είχε ξαναδεί.

Ο Χάγκριντ ήταν ένας καλόψυχος γιγαντάνθρωπος που προστάτευε και το σχολείο μαγείας που ζούσαν τα παιδιά. Χωρίς την τεράστεια γενειάδα του, βλέπουμε πως 16 χρόνια μετά (στα 67 του!) λάμπει!

9
Minerva McGonagall (Maggie Smith)

Από τις καλύτερες καθηγήτριες του σχολείου μαγείας, η οποία είχε γνωρίσει τον Harry  από μωρό και ήξερε για τα χαρίσματα του.

Μαζί με τον Albus, προσπάθησαν να τον κρατήσουν ασφαλή. Πάλευε για το καλό των παιδιών και του σχολείου τους. Μετά απο τόσο καιρό είναι τόσο γλυκιά και επιτυχημένη.

10
Lord Voldemort (Ralf Fiennes)

Ο απαίσιος άρχοντας του σκότους, δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Άρα δεν άλλαξε καθόλου!

Εδώ βλέπουμε το πραγματικό του πρόσωπο – είναι ένας εντυπωσιακός άντρας στην πραγματικότητα.

11
Πρώτος Albus Dumbledore (Richard Harris)

O Dumbledore, ήταν απο τους πιο γνωστούς μάγους του αιώνα και ο διευθυντής της σχολής Hogwards. Πάντοτε στο πλευρό του Χάρι, μέχρι που τον σκότωσε ο καθηγητής Σνέιπ.

Ο ηθοποιός που απεικονίζεται στα αριστερά, είναι ο πρώτος που έπαιξε στην πρώτη ταινία, αφού το 2002 πέθανε και αντικαταστάθηκε απο τον Michael Gambon στις επόμενες ταινίες.

12
Δεύτερος Albus Dumbledore (Michael Gambon)

Aπ’ όσο βλέπουμε, οι διαφορές στους δύο ηθοποιούς που έπαιξαν τον ίδιο ρόλο, είναι μηδαμινές, αφού είναι παρόμοιοι εμφανισιακά και ταλαντούχοι και οι δύο τους.

13
Alan Rickman (Professor Snape)

Πόσο υπέροχος ρόλος και πόσο δυνατός και ταλαντούχος ηθοποιός. Αν και ένας απ’ τους πολύ κακούς της ιστορίας, στην πραγματικότητα ήταν ένας επιτυχημένος άνθρωπος.

Δυστυχώς, πέθανε το 2016.

14
Sirius Black (Gary Oldman)

O Sirius Black, υπήρξε ένας καλός μάγος στην ταινία και νονός του Harry, ο οποίος όμως Sirius πέθανε στην πορεία, από το τάγμα του Voldemort.

Σήμερα στα 59 του χρόνια φαίνεται πιο νέος από ποτέ.

Ο κάθε ηθοποιός συνέχισε με πολλές επιτυχίες με μια αξιοζήλευτη καριέρα. Ποιος πιστεύεις ότι άλλαξε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending