fbpx

Αυτοί είναι οι Έλληνες διάσημοι που νίκησαν τη «μάχη» με τον καρκίνο!

Πολλοί celebrities μίλησαν ανοικτά για την μάχη που έδωσαν και τελικά κατάφεραν να νικήσουν τον καρκίνο! Μια δύσκολη μάχη που δίνουν καθημερινά αρκετοί συνανθρώποι μας.

Όσο ακατόρθωτο και αν φαίνεται, πολλοί είναι αυτοί που κατάφεραν να τον αντιμετωπίσουν, βλέποντας τη ζωή με αισιοδοξία!

Αυτοί οι ανθρώποι γίνονται παράδειγμα για αυτούς που νιώθουν ότι με αυτή την ασθένεια έρχεται και το τέλος του κόσμου!

Πάμε να τους δούμε:

1
Χάρις Αλεξίου

in.gr

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανέφερε (για τον καρκίνο) ότι είναι ένα «τέρας» που κατάφερε να ξεπεράσει με το τραγούδι! Ήταν τυχερή γιατί το πρόλαβε, κάνοντας μαστογραφία κάθε χρόνο.

Έτσι η πρόληψη την έσωσε, αφού έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια της όταν ένιωσε ταπείνωση από μια ασθένεια που μπορεί να τύχει στην κάθε γυναίκα.

Έχοντας, όμως, τον τίτλο της δυνατής γυναίκας, κατάφερε να πει «όχι, δεν θα το αφήσω αυτό να με νικήσει, θα του δείξω εγώ»!

2
Σπύρος Παπαδόπουλος

kathimerini.com.cy

Ο γνωστός ηθοποιός φάνηκε αρκετά δυνατός μέτα τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο στον νεφρό.

Δήλωσε πως όλα είναι θέμα χαρακτήρα! Με το σκεπτικό ότι «η ασθένεια κάνει τη δουλειά της και εγώ τη δική μου», τελικά κατάφερε να μην το βάλει κάτω!

Προκαλώντας εντύπωση στους γιατρούς η δύναμη που είχε κρυμμένη μέσα του, κατάφερε να αντεπεξέλθει και να βγει νικητής!

3
Γωγώ Μαστροκώστα

Instagram.com/@gogomastro

Η όμορφη Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε ανοικτά για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο του μαστού, δίνοντας θάρρος στο γυναικείο πληθυσμό!

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της διαπίστωσε το πρόβλημα που υπήρχε στον θηλασμό μαζί με πόνους στο στήθος. Έτσι διαπιστώθηκε ο καρκίνος του μαστού.

Με στήριγμα, όμως, τον άντρα της, Τραϊανό Δέλλα και το μικρό παιδί που τους περίμενε, έδωσε την κατάλληλη μάχη και κατάφερε να βγει ακόμα πιο δυνατή!

4
Ελένη Φουρέιρα

Instagram.com/@foureira

Ένα δυνατό σοκ υπέστει η τραγουδίστρια όταν της ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο στις φωνητικές χορδές… Αλλά το χειρότερο ήταν μετά το χειρουργείο που έπρεπε να υποβληθεί, μιας και μπορούσε να επηρεαστούν οι φωνητικές της χορδές.

Από αυτήν τη δύσκολη δοκιμασία που την περίμενε, η τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει ολοκληρωτικά τον καρκίνο!

5
Άντα Λιβιτσάνου

Instagram.com/@adalivitsanou

Τον καρκίνο του θυροειδούς είχε να αντιμετωπίσει η γνωστή ηθοποιός. Παρόλο που βρέθηκε σε κατάσταση σοκ στην αρχή, στη συνέχεια αποφάσισε να μην τον αφήσει να την κερδίσει!

Η πρόληψη, όμως, και η βοήθεια από τα ενθαρρυντικά και γλυκά μηνύματα από τους θαυμαστές της, της έδωσαν κουράγιο για να αντεπεξέλθει. Τώρα δηλώνει ότι είναι καλά!

6
Στέφανος Κορκολής

thetoc.gr/NDP

Παρόλο που διαγνώστηκε με καρκίνο, ο γνωστός τραγουδιστής δεν σταμάτησε να ασχολείται με τη μουσική.

Το πολύ τσιγάρο και αλκοόλ στιγμάτισε την υγεία του. Δήλωσε ότι η πρόληψη είναι το παν, αλλά «σε μένα (ο καρκίνος) έρχεται και φεύγει. Είναι μία διαρκής μάχη. Το βασικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο. Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπά ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δέχεσαι. Εγώ το πολεμάω», ανέφερε ο Στέφανος Κορκολής.

7
Νίκος Κουρκούλης

Instagram.com/@kourkoulis_nikos

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι είχε καρκίνο στο πάγκρεας, αλλά αυτό δεν τον έκανε πιο αδύναμο!

Οι γιατροί του έδωσαν περιθώρια ελπίδας, αλλά και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ένιωσε ποτέ ασθενής! Έτσι, ο τραγουδιστής κατάφερε να βγει «νικητής» από αυτή τη μάχη!

Η πρόληψη είναι το παν σε τέτοιες περιπτώσεις, έτσι ώστε να έχεις περισσότερες ελπίδες να το καταπολεμίσεις!

Εσύ ήξερες ότι αυτοί διάσημοι πέρασαν καρκίνο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending