fbpx

5+1 hairstyles που αρέσουν σε όλους τους άντρες!

Ας το παραδεχτούμε, λίγο πολύ όλες προσπαθούμε να είμαστε πάντα stylish και εντυπωσιακές. Και αυτό ισχύει είτε θα πάμε για ένα καφέ, είτε θα βγούμε έξω το βράδυ!

Οι περισσότερες από εμάς περνάμε ώρες μπροστά στον καθρέφτη, για πετύχουμε το τέλειο hairstyle, για να εντυπωσιάσουμε είτε το αγόρι μας, είτε τον κούκλο που βάλαμε στο μάτι από καιρό!

Μην ανησυχείς! Τα hairstyles που σου δίνω πιο κάτω, αρέσουν σε όλους τους άντρες, είναι απλά, και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να σπαταλάς όλο σου τον χρόνο μπροστά στον καθρέφτη άρα δε θα πας καθυστερημένα στο ραντεβού σας για άλλη μια φορά!

Δες τα εδώ:

1
Ίσια μαλλιά

Τι πιο απλό, συγυρισμένο και ταυτόχρονα sexy από το ίσιο μαλλί; Ο πιο απλός τρόπος να τον εντυπωσιάσεις χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα.

2
Αλογοουρά

Δεν υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει το κλασσικό ponytail. Τους αρέσει ιδιαίτερα γιατί μπορούν να δουν και να θαυμάσουν το πρόσωπό μας χωρίς εμπόδια όπως τούφες με μαλλιά και αφέλειες. Άσε τον λοιπόν να σε θαυμάσει..!

3
Beach Hair

Ως γνωστόν οι άντρες λατρεύουν οτιδήποτε φυσικό στην εμφάνισή μας. Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα βγεις από το μπάνιο μην ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου με σίδερο μαλλιών ή πιστολάκι, αλλά ψέκασε τα με ένα sea salt spray και άσε τα να στεγνώσουν φυσικά. Μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο εύκολο;

4
Ίσια μαλλιά με waves στην άκρια

Αυτό το hairstyle δίνει την εντύπωση ότι τα μαλλιά σου είναι ίσια εκ του φυσικού τους μιας και στο τέλος έχουν μέσα waves και δεν το κάνει να φαίνεται τόσο στημένο! Να ξέρεις ότι για κάποιο λόγο κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο μακριά!

5
Bed head

Άλλο ένα hairstyle που εμπίπτει στην κατηγορία των φυσικών, messy hairstyles. Το αγόρι σου λατρεύει αυτή την μικρή ακαταστασία στα μαλλιά σου μόλις ξυπνήσεις.

Πίστεψέ με, δεν θα τον πείραζε να σε βλέπει έτσι όλη μέρα! Γι’ αυτό μην τρέχεις πανικόβλητη στον καθρέφτη όταν ξυπνάς δίπλα του. Δεν χρειάζεται!

6
Messy Bun

Αν υπάρχει κάποιο hairstyle που να είναι χαριτωμένο, αλλά ταυτόχρονα sexy και effortless, αυτό είναι το messy bun. Συνδύασέ το με ένα απλό μακιγιάζ και δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητη. Thank me later!

Εσύ πώς θα τον εντυπωσιάσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending