fbpx

5 απίθανα αρώματα που μυρίζουν… καλοκαίρι!

Καλοκαίρι… Ποιες εικόνες σου έρχονται στο μυαλό; Θάλασσα, παραλία, ήλιος, μαύρισμα, ξεκούραση! Αυτή είναι ζωή! Πάμε άλλη μία όμως! Καλοκαίρι… Ποιες μυρωδιές σου έρχονται στο μυαλό; Μυρωδιές ανάλαφρες που σε ταξιδεύουν, φρέσκες, φρουτώδες, γλυκές σαν κοκτέιλ (cheers)!

Eίναι γεγονός πως πρέπει να αντικαταστήσουμε τα πιο βαριά χειμερινά αρώματα μας με με πιο φρέσκα και καλοκαιρινά! Και επειδή ξέρω πως ψάχνεις το καλύτερο, έψαξα και σου βρήκα 5 αρώματα για να μυρίζεις… Καλοκαίρι!

Δες τα πιο κάτω:

1
Bronze Goddess eau de toilette Estee Lauder

Το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα! Όχι δεν υπερβάλλω καθόλου! Η εξωτική μυρωδιά του θα σε ταξιδέψει! Σκέψου απλά την μυρωδιά ενός αντηλιακού μαυρίσματος με μυρωδιά καρύδας και λουλουδιών… Ναι αυτό το άρωμα έτσι μυρίζει και σου δίνει την αίσθηση πως είσαι στην παραλία όλη μέρα! Και ναι θα σε κάνει να νιώθεις σαν μία “Bronze Goddess”!

2
Mon Paris Yves Saint Laurent

Άρωμα φρουτένιο με κύριες μυρωδιές την φράουλα, το βατόμουρο, το αχλάδι, το περγαμόντο και το γιασεμί. Όχι δεν είναι κάποιο είδος χυμού. Είναι το “Mon Paris”, το άρωμα το οποίο θα λατρέψεις εάν σου αρέσουν τα φρουτώδες, λουλουδένια αρώματα!

3
The scent Hugo Boss

Ένα φρουτένιο, γκουρμέ άρωμα. Συνδυασμός ροδάκινου, φρέζιας και κακάο. Ένας συνδιαμός που θα σε καταπλήξει! Έντονο, αλλά ταυτόχρονα φρέσκο και καλοκαιρινό!

4
J’adore in joy

Ένα φρουτωδες λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Το J’ Adore In Joy κυκλοφόρησε φέτος το 2017. Η νότα κορυφής είναι το θαλασσινό αλάτι. Η μυρωδιά του σαγηνευτική και ιδιαίτερη! Σε κάνει να νιώθεις ότι κουβαλάς μαζί σου το θαλασσινό αεράκι!

5
ESCADA Fiesta Carioca

Το Fiesta Carioca από Escada είναι ένα φρουτωδες λουλούδενιο άρωμα που κυκλοφόρησε για το καλοκαίρι του 2017. Το κύριο συστατικό του είναι το φρούτο του πάθους! Σκέψου ένα κόκτεϊλ με passion fruit… Ναι αυτό το άρωμα μυρίζει κάπως έτσι και θα σε κάνει να έχεις καλοκαιρινή διάθεση όλη μέρα!

Εσύ ποιο άρωμα θα προτιμήσεις για το καλοκαίρι;
xoxo

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending