fbpx

Η φυσική μάσκα που θα εξαφανίσει τα μαύρα στίγματα σου!

Αφού μιλήσαμε και βρήκαμε λύσεις για το πώς θα αποφύγουμε την ακμή το καλοκαίρι, τώρα ήρθε η ώρα για την αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων.

Τα μαύρα στίγματα αποτελούν ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι γυναίκες που δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε πώς δημιουργούνται.

Για να ξέρεις περί τίνος πρόκειται, αυτά τα μαύρα σημαδάκια που βλέπεις να εμφανίζονται στο πρόσωπό σου, κυρίως στη μύτη, είναι σμήγμα το οποίο έχει φράξει τον πόρο της επιδερμίδας.

Σημείωσε ότι όταν προσπαθείς να τα «σπάσεις» ή τα πιέζεις για να βγει το περιεχόμενό τους είναι πολύ μεγάλο λάθος, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να μεγαλώσει πιο πολύ ο πόρος και να ξαναγεμίσει!

Δες τι να κάνεις: 

healthyandnaturallife.com

Η καλύτερη αντιμετώπισή τους είναι να καθαρίζεις καθημερινά το πρόσωπό σου, αλλά και να αφαιρείς το μακιγιάζ πριν κοιμηθείς! Επίσης, να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα, όπου θα περιορίζουν την έκκριση σμήγματος που δημιουργούν τα μαύρα στίγματα.

Εκτός από τα προϊόντα που μπορείς να βρεις σε καταστήματα καλλυντικών ή φαρμακεία, μπορείς από μόνη σου να φτιάξεις σπιτικές μάσκες που σίγουρα είναι καλύτερες, πιο φυσικές πιο οικονομικές και αρκετές φορές έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.

fromthegrapevine.com

Θα χρειαστείς 1 κουταλιά του γλυκού γάλα και 1 κουταλιά της σούπας μέλι, τα αναμειγνύεις σε ένα μπολ, τα βάζεις για 5-10 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων και τα ανακατεύεις καλά.

Μετά άπλωσε μια λεπτή στρώση στην περιοχή των μαύρων στιγμάτων και από πάνω τοποθέτησε cotton pads αφήνοντάς τα γύρω στα 15 λεπτά.

Στη συνέχεια αφαίρεσε τα, ξέπλυνε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό και βάλε την ενυδατική σου κρέμα. Θα δεις απίστευτη διαφορά!

Εσύ μετά από αυτό, δεν θα ήθελες να φτιάξεις τη δική σου συνταγή;

Περιμένω εντυπώσεις! ????

xx

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending