fbpx

Νίκος Αναστόπουλος: Ο μπασκετμπολίστας που τον κέρδισε το ποδόσφαιρο!

Συχνά βλέπουμε ποδοσφαιριστές και καλαθοσφαιριστές να αλλάζουν αθλήματα για το καλό της τηλεθέασης ή για κάποια διαφημιστική καμπάνια.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι ήταν τόσο καλοί και στα δύο που κάποτε ήρθε η στιγμή να διαλέξουν ένα από τα δύο.

Ένας από αυτούς και ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης είναι από τους ανθρώπους που τους χαρακτηρίζει το αθλητικό τους πνεύμα.

Ξεκίνησε την καριέρα του σαν play-maker στην στην ομάδα της Δάφνης (εκεί όπου γεννήθηκε) αλλά έκανε στροφή ξεκινώντας το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο.

Εκεί έδειξε πολύ καλά στοιχεία και μετά από 3 χρόνια πήρε μεταγραφή για την επίθεση του Ολυμπιακού Πειραιώς. Εκεί έμεινε για 7 χρόνια και έμεινε στην ιστορία του θρύλου. Σημείωσε 114 γκολ σε 187 αγώνες και αγαπήθηκε από τους κόκκινους.

cretepost.gr

Έπειτα πήγε για ένα χρόνο στην Ιταλία για λογαριασμό της Αβελίνο και μετά επέστρεψε για ακόμα ένα χρόνο στον Πανιώνιο. Οι 11 εμφανίσεις του και τα 5 γκολ τον έφεραν και πάλι στον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για διάστημα 3 χρονών.

Την επόμενη χρονιά (92-93) πήγε στον Ιωνικό Νίκαιας όπου σε 19 εμφανίσεις πέτυχε 7 γκολ. Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του για 3η φορά τον Νίκο Αναστόπουλο και του έδωσε τo αντίο που του άξιζε στα 35 του.

Πλέον ο ίδιος είναι προπονητής στον Άρη Θεσσαλονίκης αλλά για όλους θα παραμένει ένας αθλητής και λάτρης τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ. Καλά του ποδοσφαίρου ίσως λίγο περισσότερο!

Εσύ ήξερες την ιστορία του Νίκου Αναστόπουλου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending