fbpx

5 καταστάσεις που θα ταυτιστούν μόνο όσοι ΔΕΝ μοιράζονται το φαγητό τους!

Η ώρα του φαγητού είναι μια ιερή στιγμή για ‘σένα, έτσι δεν είναι; Περιμένεις πώς και πώς να έρθει ανάμεσα στις διάφορες στιγμές της μέρας.

Τι γίνεται όμως όταν ανάμεσα σε εσένα και το φαγητό έρχεται ένα τρίτο άτομο να διαλύσει την σχέση σας; Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί!

Πάμε να δούμε λοιπόν καταστάσεις με τις οποίες θα ταυτιστείς αν δεν σου αρέσει να μοιράζεσαι το φαγητό σου!

1
Η στιγμή των σνακς

Είναι κάποια φαγητά που τρώγονται πολύ εύκολα με το χέρι και αδιαμφισβήτητα  μπορούν να ονομαστούν “ομαδικά” μιας και από τη φύση τους είναι εύκολο να μοιραστούν. (Βλέπε σιταροπούλες, πατατάκια, ξηρούς καρπούς, νάτσος, πατάτες τηγανιτές κλπ.)

Εσύ όμως παίρνεις τόσο εγωιστικά το θέμα. Αν τύχει κι έχεις μαζί σου τα πιο πάνω και είσαι με παρέα, θα είναι ένα σκέτο μαρτύριο για ‘σένα το να τα μοιραστείς αναγκαστικά και να το παίξεις καλός!

3-4 να πάρει ο καθένας, σου τελειώνει το μισό κουτί.  Άσε που αν είναι πατατάκια είναι ήδη το μισό γιατί το άλλο μισό είναι αέρας!) Μαρτύριο σου λέω, μαρτύριο!

2
Η στιγμή του εστιατορίου

Πάτε όλη η παρέα μαζί σε ένα εστιατόριο. Δεν αποφασίζετε εύκολα τι θα πάρετε, αλλά στο τέλος εσύ καταλήγεις να παίρνεις το καλύτερο.

Όλοι θέλουν να δοκιμάσουν από το πιάτο σου, αλλά για ‘σένα δεν είναι εύκολο να κάνεις ανταλλαγή, επειδή πήραν π.χ. μπέργκερ που δεν μοιράζεται εύκολα.

Δεν θέλεις να υποκύπτεις στο να μοιραστείς το φαγητό μαζί τους, μιας και δεν θα υπάρξει ανταλλαγή.

Χωρίς ανταλλαγή, μοιρασιά δεν γίνεται! -Νόμος-

3
Η στιγμή του ζευγαριού

Βγαίνεις για ραντεβού με το αγόρι σου ή την κοπέλα σου. Ωχ… Αν είναι τα πρώτα σας ραντεβού, το ταίρι σου δεν γνωρίζει τι θέματα έχεις με το φαγητό.

Δυστυχώς δεν θέλεις να ταΐσεις την κοπέλα σου από το πιάτο σου, ούτε θες να το παίξεις ρομαντικός αν είσαι αγόρι και να την αφήσεις να σου κλέψει μερικές πατάτες!

Αν τύχει και συμβεί αυτό, σκέφτεσαι σοβαρά να τη χωρίσεις ή επειδή είσαι πολύ καλός/ή να δώσεις μια 2η ευκαιρία και να διευκρινίσεις ότι η σχέση σου εσένα με το φαγητό είναι ένα άλλο είδος σχέσης: ανιδιοτελούς αγάπης!

4
Η στιγμή του ποτού

Παραγγέλνεις από το καφέ ένα νέο ποτόδεν παίρνεις τα συνηθισμένα που παίρνουν και οι άλλοι σου φίλοι. Το αντίστοιχο μπορεί να γίνει και στο κλαμπ, με κάποιο αλκοολούχο ποτό ή κοκτέιλ. Το χρώμα του, η μυρωδιά του κλπ φαίνονται πολύ ωραία!

Εννοείται ότι όλοι θα θέλουν να πιουν μια γουλιά. Και έρχεται η στιγμή που αρπάζει ένας φίλος το πότο σου και λέει: “Να δοκιμάσω;“.

Το ποτήρι εννοείται ότι καταλήγει να κάνει τον γύρο του τραπεζιού και να καταλήξει σε εσένα με το ωραίο κομμάτι του ποτού να έχει εξαφανιστεί, αφού στην αρχή είναι πιο νόστιμο και γευστικό! Πόσο πολύ έχεις εκνευριστεί;

5
Η στιγμή της παραγγελίας απ’ έξω

Είστε σε σπίτι και θέλετε να παραγγείλετε φαγητό από έξω. Πάντα θα υπάρξει ένας στην παρέα που θα πει πως δεν θέλει να φάει.

Στο τέλος, όταν το φαγητό έρθει, θα του χτυπήσει η μυρωδιά στη μύτη και θα θέλει να φάει ένα κομμάτι πίτσα, να κλέψει μια πατατούλα… και εσύ εκνευρίζεσαι τα-μά-λα!

6
Η στιγμή του γλυκού

Πάντα θα υπάρχει κάποιος/α στην παρέα που “τάχα” προσέχει την διατροφή του και εν θέλει να φάει πολύ γλυκό και απλά θέλει να “δοκιμάσει” το γλυκό/τούρτα.

Έτσι λοιπόν θα σου πει να φάει 1-2 κουταλιές από το δικό σου γλυκό για να μην κόψει ολόκληρο κομμάτι… Το κόκκινο καμπανάκι αρχίζει να χτυπάει δυνατά!

Το φαγητό δεν θα σε προδώσει ποτέ! Είσαι λάτρης του, το αγαπάς και δεν θέλεις να χαλάσει αυτή τη σχέση ανάμεσά σας κανείς!

 Εσύ με ποιες καταστάσεις ταυτίζεσαι πιο πολύ; Έχεις ζήσει κάτι άλλο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending