fbpx

Δες πόσο άλλαξαν σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς “Sex & the City”!

Η αγαπημένη μας σειρά Sex and the City, μας χάρισε απίστευτες στιγμές γέλιου έχει χρόνια τώρα να εμφανιστεί στο παρασκήνιο.

Αλλά οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί παραμένουν πάντα χαραγμένοι στη καρδιά μας.

Δες πιο κάτω πώς είναι σήμερα οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί της σειράς (και των ταινιών που ακολούθησαν):

1
Sara Jessica Parker – Carrie Bradshaw

zimbio.com

Η υπέροχη Carrie όπως την είχαμε γνωρίσει στη σειρά Sex and the City, παραμένει υπέροχη και λαμπερή. Πλέον κατέχει μια γνωστή εταιρεία παπουτσιών στη Νέα Υόρκη, με το όνομα SJP Collection.

Φένεται ότι η αγάπη της για τα παπούτσια στη σειρά, δεν ήταν μόνο για τηλεοπτικούς σκοπούς, εφόσον ήταν γενικά ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της.

2
Kristin Davis – Charlotte York

ibtimes.com.au

Η πολυαγαπημένη μας Charlotte η οποία χαρακτηριζόταν η σεμνή της παρέας, παραμένει υπέροχη.

Τη νεανική της αυτή όψη θα τη ζηλεύουμε πολλές στην ηλικία της, αφού τον περασμένο Φλεβάρη είχε κλείσει τα 53 της χρόνια.

3
Kim Cattrall – Samantha Jones

popcrush.com

Η αγαπημένη μας Σαμάνθα, αν και σήμερα 62 χρονών, συνεχίζει να μαγεύει με την ομορφιά και το υπέροχο της βλέμμα.

Νομίζω η ανεξάρτητη και ελεύθερη προσωπικότητά της στη σειρά, θα παραμείνει ως ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της γυναίκας του σήμερα.

Πάντα γοητευτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ο ζωηρός της χαρακτήρας, μας έμαθε πως πολλά πράγματα στη ζωή πρέπει να τα βλέπουμε όπως τους άντρες… χαλαρά.

4
Cynthia Nixon – Miranda Hobbes

trendrr.net

Η αγαπημένη μας δικηγόρος και η πιο έξυπνη από τις 3 φίλες, η Μιράντα, η οποία γοητεύει και παραμένει υπέροχη όπως τη θυμόμαστε.

Αν και είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2006, κατάφερε όχι μόνο να τον νικήσει, αλλά και να βοηθήσει ακόμα περισσότερα άτομα να ξεπεράσουν την άσχημη αυτή αρρώστια.

5
Chris Noth – John James Preston (Mr. Big)

thewebsitetemplate.info

Νομίζω ότι ο Mr Big ήταν ένα μεγάλο crash για πολλές από εμάς τον τότε καιρό. Ο τρόπος που εξέφραζε η Carrie στα άρθρα της τον μεγάλο της έρωτα, ήταν το κάτι άλλο.

Ο άνθρωπος αυτός ποτέ δεν θα χάσει τη γοητεία που δημιούργησε η ίδια η σειρά για αυτόν. Για εμάς θα είναι πάντα ο Mr Big.

6
Jason Lewis – James

celebritybio.org

Ο μοναδικός άντρας που κατάφερε να κάνει τη Σαμάνθα να κάνει σχέση διαρκείας, να την στηρίξει και να την αγαπήσει όσο κανείς.

Νομίζω τα λόγια είναι περιττά εφόσον μετά από μια 20ετία, είναι πιο υπέροχος από ποτέ.

7
David Eigenberg – Steve Brady

alchetron.com

Ο τελικά άντρας της Μιράντας, ο Στιβ, ακόμα πιο υπέροχος και γοητευτικός.

Το παιδί που έκαναν μαζί με την Μιράντα στη σειρά και οι ατελείωτοι καυγάδες τους ήταν αυτά που κρατούσαν τη σπίθα της σχέσης.

8
Evan Handler – Harry Goldenblatt

today.com

Τελευταίος και καλύτερος ο άντρας της Charlotte ο Χάρυ. Τον θυμόμαστε υπομονετικό και συμπονετικό απέναντι στη γυναίκα του, την οποία στήριζε με όλες του τις δυνάμεις.

Ήταν πραγματικά το υπόδειγμα του σωστού άντρα, έτοιμου για σπίτι. Αν και στη ζωή έξω από την σειρά πέρασε από καρκίνο, κατάφερε να το ξεπεράσει και να προχωρήσει τη ζωή του.

Αυτοί ήταν οι κύριοι ηθοποιοί της σειράς Sex & the City.

bustle.com

Υπήρχαν και πολλοί άλλοι βέβαια, με τους οποίους έπαιξαν ένα μικρό μερίδιο στη σειρά για τους οποίους θα χρειαζόμασταν ώρες να τους θυμηθούμε εφόσον οι αγαπημένες μας κολλητές έζησαν απίστευτες εμπειρίες και πάρα πολλά φλερτ.

Όσα χρόνια και αν περάσουν, τόσο η σειρά με τους 6 κύκλους, όσο και οι δύο ταινίες που κυκλοφόρησαν θα παραμείνουν αξέχαστες.

Ποιος από τους πιο πάνω πιστεύεις πως άλλαξε περισσότερο με τα χρόνια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending