fbpx

Γνωρίσαμε την Κωνσταντίνα και τη Θάλεια που διοργανώνουν πρωτότυπα παιδικά parties!

Ίσως έτυχε να ακούσεις ή να διαβάσεις για το “Party Fun For Kids Entertainers”, την ομάδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση παιδικών parties. Αν όχι, ευκαιρία να μάθεις περισσότερα!

Η μία εκ των δύο δημιουργών της ομάδας, Κωνσταντίνα Ιωάννου, κατάγεται από τη επαρχία Λευκωσίας. Αποφοίτησε το 2011 από το τμήμα Επιστημών της Αγωγής – Δημοτική Εκπαίδευση του Πανεπ. Κύπρου, και συνέχισε με μεταπτυχιακό στο Πανεπ. Λευκωσίας, στη “Θεωρία, πρακτική και αξιολόγηση της διδασκαλίας”. Από το 2013 εργάζεται σε ολοήμερα σχολεία της Κύπρου και την ενδιαφέρει ο αθλητισμός, το θέατρο και η μουσική.

Η συνεργάτιδα και φίλη της, Θάλεια Παυλίδου, κατάγεται και αυτή από τη Λευκωσία. Σπουδάζει Προδημοτική Εκπαίδευση στο τμήμα Επιστημών της Αγωγής στο Πανεπ. Κύπρου και έχει ως βασικά ενδιαφέροντα το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική και το χορό. Σκέφτεται, όπως μας είπε, μόλις τελειώσει τις σπουδές της να κάνει μεταπτυχιακό σε θέματα που αφορούν το θέατρο και τη μουσική.

Πάμε να δούμε όσα μας είπαν πιο κάτω:

 

Γεια σας. Αρχικά, θέλετε να μας εξηγήσετε με ποια αφορμή προέκυψε η δημιουργία της ομάδας “Party Fun For Kids Entertainers” και τι ακριβώς περιλαμβάνει;

Γεια σας! Η ιδέα προέκυψε εντελώς συμπωματικά. Στα 2α γενέθλια του βαφτιστικού μου (της Κωνσταντίνας) σκέφτηκα ότι, αφού λατρεύει τον Mickey, να εμφανιστώ με τη φίλη μου, τη Θάλεια, σαν Mickey και Minnie και να ψυχαγωγήσουμε τα παιδάκια!

Έτσι προέκυψε το Party Fun For Kids Entertainers, που περιλαμβάνει κυρίως ομαδικά παιχνίδια, χορό, μουσική, ζωγραφική προσώπου, πινιάτα, δωράκια, διαγωνισμούς, κουκλοθέατρο και πολλά άλλα!

Τι απολαμβάνετε περισσότερο όταν κάνετε αυτή τη “δουλειά”;

Αυτό που απολαμβάνουμε περισσότερο είναι τα παιδικά χαμόγελα που “ζωγραφίζονται” στα προσωπάκια τους!

Ποια είναι η πιο έντονη ανάμνηση/στιγμή που δεν θα ξεχάσετε από τα παιδικά parties που μέχρι στιγμής έχετε πραγματοποιήσει; Γιατί;

Η πιο έντονη στιγμή που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ήταν μετά από ένα 3ωρο πάρτι. Κάποια παιδάκια άρχισαν να κλαίνε έντονα γιατί θα φεύγαμε.

Έτσι, μας ζητήθηκε από τη μαμά του παιδιού που είχε τα γενέθλια, να μέναμε περισσότερο και να παίξουμε για άλλη μια ώρα με τα παιδιά.

Πώς μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί σας;

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook, είτε μέσω e-mail ή προσωπικού τηλεφώνου – μπορούν να τα βρουν στη σελίδα μας στο Facebook.

Θα ενθαρρύνατε νεαρούς εκπαιδευτικούς που έχουν τελειώσει τις σπουδές τους να δημιουργήσουν τέτοιες ομάδες που απευθύνονται σε μικρά παιδιά; Τι θα τους λέγατε ώστε να τους βοηθήσετε να πετύχουν;

Το να ασχολείσαι επαγγελματικά με παιδιά απαιτεί αγάπη, υπομονή και πολλή όρεξη. Η συγκεκριμένη απασχόληση προϋποθέτει πολύ καλή επικοινωνία και καλή συνεργασία, τόσο με συνεργάτες και με τους γονείς, όσο και με τα παιδιά.

Νέοι, λοιπόν, που έχουν διάθεση για δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία μικρών παιδιών μπορούν να επιχειρήσουν να ασχοληθούν με κάτι ανάλογο.

Τέλος, ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι και πώς θα επιχειρήσετε να τους υλοποιήσετε;
H Θάλεια Παυλίδου (αριστερά) και η Κωνσταντίνα Ιωάννου (δεξιά) ντυμένες πειρατές.

Οι μελλοντικοί μας στόχοι είναι να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο όσον αφορά τις υπηρεσίες μας, ούτως ώστε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερη διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους.

Αυτό είναι κάτι το οποίο, εκτός από κεφάλαιο χρειάζεται διαρκή εμπλουτισμό ιδεών, υλικών και μέσων.


Φωτογραφίες: Προσωπικό αρχείο Party Fun For Kids Entertainers


Ευχαριστούμε τις κοπέλες για όσα μας είπαν και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνουν στο μέλλον! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending