fbpx

5 must φωτογραφίες για να ανεβάσεις στο Instagram αυτό το καλοκαίρι!

Το Instagram είναι ίσως το πιο αγαπητό μέσο δικτύωσης, γι’ αυτό και είναι το πιο δυνατό. Τόσο δυνατό που μπορεί να επηρεάσει και να καθορίσει τις τάσεις της μόδας.

Καλόγουστα outfits, εντυπωσιακά τοπία, δροσερά cocktails και sexy selfies είναι μερικά από τα fashionable posts που θα δεις φέτος το καλοκαίρι στο Instagram. Είναι όμως κάποιες συγκεκριμένες φωτογραφίες που αν ανεβάσεις θα κάνουν αμέσως το προφίλ σου πιο εντυπωσιακό και απόλυτα in-fashion.

Γι’ αυτό κι εγώ θα σου προτείνω 5 φωτογραφίες που είναι must για ένα στυλάτο και άκρως καλοκαιρινό  Instagram profile.

Δες πιο κάτω: 

1
Με φουσκωτά

Τα αγαπημένα φουσκωτά που θα τα βρεις σε όλων των ειδών τα σχέδια, από το γνωστό πλέον flamingo μέχρι και σε ουράνιο τόξο, θα χαρίσουν μια παιχνιδιάρικη νότα στο προφίλ σου! Κάνε τη διαφορά εσύ και μην πάρεις flamingo!

2
Τα απαραίτητα για την παραλία

Γυαλιά ηλίου, ψάθινο καπέλο, μαγιό, αξεσουάρ και όλα τα απαραίτητα για την παραλία μαζεμένα σε μια φωτογραφία που αποδεικνύουν πόσο αρμονικά δένουν όλα μεταξύ τους.

3
Με εντυπωσιακό background

Ήρθε η στιγμή για να ποζάρεις! Εκμεταλλεύσου ένα όμορφο τοπίο και βγάλε μια φωτογραφία μπροστά από αυτό. Ειδικά αν αυτό το τοπίο είναι η Σαντορίνη (όπως στην πιο πάνω φωτογραφία) τότε να ξέρεις είναι must μια φωτογραφία που έχεις γυρισμένη την πλάτη σου!

4
Το παγωτό χωνάκι

Το παγωτό χωνάκι δεν είναι μόνο γευστική απόλαυση, αλλά και οπτική! Ό,τι πιο δροσιστικό για ‘σένα και ό,τι πιο καλοκαιρινό και trendy για την επόμενη σου φωτογραφία που θα ανεβάσεις στο Instagram!

5
Κάτω από το νερό

Όλα κάτω από το νερό φαίνονται αλλιώτικα και ωραία! Ειδικότερα όταν το νερό είναι καθαρό και καταγάλανο όπως στις παραλίες της Κύπρου.

Ποια φωτογραφία θα είναι το επόμενο σου post
για να είσαι in-fashion και στο Instagram;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending