fbpx

5 όμορφα συνθήματα της Ανόρθωσης!

Ακόμα και στα δύσκολα, πέτρινα χρόνια μετά την προσφυγιά ο κόσμος της Ανόρθωσης στάθηκε δίπλα στην ομάδα του.

Σήμερα μπορούν να λένε με περηφάνια αλλά και πίκρα για ευνόητους λόγους πως η ομάδα τους είναι το μοναδικό πράγμα που κουβάλησαν μαζί τους από την κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Έτσι, τα περισσότερα συνθήματα των κυανολεύκων περιστέφονται γύρω από την κατεχόμενη πόλη τους αλλά και το δέσιμο τους με την ομάδα.

Εμείς μαζέψαμε 5 συνθήματα των Βαρωσιωτών που ξεχωρίζουν και σου τα παρουσιάζουμε.

Δες ποια είναι παρακάτω:

 

1
1) Χάνομαι

Το μόνο χρώμα στο μυαλό των Ανορθωσιατών είναι το μπλε.

Ένα σύνθημα με μπόλικο παλμό που παίζει με την καλώς νοούμενη οπαδική τρέλα αλλά και που δημιουργεί όμορφη, ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο “Παπαδόπουλος”¨.

2
2) Στο πλάι σου μεγάλωσα

Πήραν την “Φτωχολογιά” του Σερ του ελληνικού τραγουδιού, Γρηγόρη Μπιθικώτση και την έκαναν σύνθημα οι “Μαχητές”. Αυτό από μόνο του κάνει το σύνθημα πανέμορφο.

Σε ανάλογο ύφος κινούνται και οι στίχοι του συνθήματος με τους φίλους της Κυρίας να δηλώνουν “Ότι κι αν γίνει ο κόσμος πάντα θα ‘ναι εδώ… στο πλάι σου μεγαλώσα“!

3
3) Απ’ του Καλλιμαρμάρου τις μεριές

Μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, στο πώς ιδρύθηκε η Ανόρθωση και οι “Μαχητές” είναι η ουσία του πιο πάνω συνθήματος!

Κάθε σύνθημα που έχει ιστορία μέσα είναι αυτόματα και πολύ όμορφο!

4
4) Μαζί σου κόλλησα

Όπως και το “στο πλάι σου μεγάλωσα” και το “μαζί σου κόλλησα” είναι παράφραση γνωστού τραγουδιού. Το “Διόδια” είναι αυτή τη φορά το τραγούδι πίσω από το σύνθημα.

Μαζί σου κόλλησα όταν σε γνώρισα” λένε οι Βαρωσιώτες. Ποιος οπαδός δεν κόλλησε με την ομάδα του την μέρα που την είδε για πρώτη φορά;

5
5) Αχ και να παίζαμε μέσα στο ΓΣΕ

Ποιο είναι το φάρμακο κάθε οπαδού στα προβλήματα του; Το γήπεδο είναι η πολύ απλή απάντηση. Εκεί για 90 λεπτά ξεχνούν όλα τα προβλήματα!

Στην περίπτωση βέβαια των κυανόλευκων η Αμμόχωστος και το ΓΣΕ κατέχει κεντρική θέση με τους “Μαχητές” να ήθελαν να έπαιζε η Κυρία στο κατεχόμενο γήπεδο της Αμμοχώστου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending