fbpx

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Ψηφιακού Σχεδιασμού & Κατασκευής!

Η εταιρεία Α/φοί Ανδρέου ΛΤΔ και το τμήμα andreouLaser, ενημερώνει ότι ο διαγωνισμός “THE URBAN FURNITURE PROJECT” έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Τα αποτελέσματα έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

  • 1ο Βραβείο: Φάνος Κατσαρής & Ανδρέας Κυριάκου
  • 2ο Βραβείο: Απόστολος Αποστόλου & Στέφανος Καραμανής
  • 3ο Βραβείο: Κρίστης Αλεξάνδρου
  • Έπαινος: Παναγιώτα Δημητρίου & Μαριλένα Φράγκου
  • Έπαινος: Αντρέας Παναγιώτου & Μαρία Λαγούδη

Βεβαίωση συμμετοχής στον διαγωνισμό θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες.


Δες εδώ τη σχετική ανακοίνωση και τις παρουσιάσεις των νικητών!


 

Θα θέλαμε με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους διαγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους στον πρώτο διαγωνισμό Ψηφιακού Σχεδιασμού και Κατασκευής.

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μας, τόσο σε επίπεδο ιδεών όσο και σε θέματα σχεδιασμού, κατασκευαστικής επίλυσης και παρουσίασης.

Κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής του νικητή αποτέλεσαν κατά κύριο λόγο η καινοτομία στην ιδέα και η κατασκευαστική υποστήριξη της. Επιπλέον, αξιολογήθηκαν ζητούμενα όπως η χρήση, η διαδικασία συναρμολόγησης, οι περιορισμοί σε υλικό, η προσαρμογή για ψηφιακή κατασκευή και η παρουσίαση των προτάσεων.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους νικητές και όλους τους διαγωνιζόμενους για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει. Τέλος, θα θέλαμε ευχαριστήσουμε την κριτική επιτροπή και τις εταιρείες SEAMLEXITY και STUDENTLIFE για την υποστήριξη στην διοργάνωση του διαγωνισμού.

Αναγνωρίζοντας την επιτυχία του διαγωνισμού, η εταιρεία Α/φοί Ανδρέου ΛΤΔ και το τμήμα andreouLaser, ανακοινώνουν ότι προτίθενται να επαναλάβουν τον διαγωνισμό, προσβλέποντας στη δημιουργία ενός θεσμού στα πλαίσια των τεχνολογιών Ψηφιακού Σχεδιασμού και Κατασκευής στην Κύπρο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending