fbpx

Απόλαυσε 5 διαφορετικές κουζίνες σε ένα ξεχωριστό στέκι στον Πρωταρά!

Κάνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές στον Πρωταρά ή στην Αγία Νάπα και ψάχνεις ένα εστιατόριο που θα ικανοποιήσει τα γούστα όλης σου της παρέας;

Το Happy Days, εδώ και 30 χρόνια είναι πιστό τόσο στο καλό φαγητό όσο και στο οικείο περιβάλλον που προσφέρει.

Το έχεις σίγουρα ξαναδεί, περνώντας από τον κεντρικό δρόμο του Πρωταρά μιας και το logo του αποτελεί μια κόκκινη καρδιά με ένα κίτρινο ήλιο στο φόντο!

Το Happy Days είναι φημισμένο για τις κρέπες του και φέτος σου δίνει την ευκαιρία να επιλέξεις πιάτα από 5 διαφορετικές μεσογειακές κουζίνες: Την ιταλική, την ισπανική, την γαλλική και φυσικά την ελληνική και την κυπριακή!

Εμείς σου δίνουμε 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να το επισκεφτείς:

 

1
Κρέπες και pancakes που θα σε αφήσουν… άφωνο!

Επειδή στις διακοπές (ακόμα και στην παραλία) πολλοί λιγουρευόμαστε μια λαχταριστή και χορταστική κρέπα, το Happy Days να ξέρεις ότι φτιάχνει από τις πιο ωραίες κρέπες που έχεις δοκιμάσει και σε τιμές που θα σε καταπλήξουν!

Σου συστήνουμε να δοκιμάσεις το Banana Toffee Surprise που συνδυάζει μπανάνα με καραμέλα, όπως και το Strawberry Glory με σοκολάτα και φράουλες! Αν πάλι είσαι πρωινός τύπος και θα πας για pancakes, μπορείς να παραγγείλεις το Maple Wonder καθώς και το Lemon/Orange classic!

Πάντως, όποια γεύση και να επιλέξεις, θα πληρώσεις το πολύ €6 για κάθε πιάτο και σίγουρα θα είναι από τις πιο ποιοτικές κρέπες που έχεις φάει ποτέ!

2
Πιάτα που θα ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες

Αν είσαι και εσύ πιστός οπαδός του στέικ το Happy Days θα αποτελέσει μία από τις καλύτερες επιλογές. Προσφέρει ποικιλία από σπιτικές σάλτσες που θα κάνουν το πιάτο σου ακόμη πιο νόστιμο! Μπορείς να επιλέξεις κάτι κλασικό, όπως η σπιτική σάλτσα μανιταριού και γαλλικής μουστάρδας ή αν θες κάτι διαφορετικό, τότε σου συστήνουμε την σάλτσα béarnaise.

Αν κάποιος από την παρέα έχει όρεξη για κάτι πιο ελαφρύ, μπορεί να επιλέξει μια από τις δροσιστικές σαλάτες, όπως η σαλάτα με ρόκα ή κάτι από τα γευστικά snacks, όπως η ελληνική τορτίγια με λαχανικά και η κυπριακή αλμυρή κρέπα.

Οι καλοφαγάδες και οι πιστοί fan των κρεατικών θα λατρέψουν επίσης την ποικιλία κρεατικών με φιλέτο στέικ, κοτόπουλο και αρνίσια παγιδάκια – θα χορτάσουν σίγουρα! Αν λαχταράς τα φρέσκα θαλασσινά, το Happy Days διαθέτει επίσης ποικιλία ψαρικών με λαυράκι, σολομό, καλαμαράκι, γαρίδες και μύδια! Οι πιο πάνω πιατέλλες κοστίζουν €14 το άτομο (με ελάχιστη παραγγελία 2 ατόμων).

3
Ισπανική paella που κερδίζει τις εντυπώσεις!

Paella Valenciana. #seafood #fresh #ingredients #happydays #authentic #mediterranean #special #spanishcuisine #foodie

A post shared by Happy Days Mediterranean (@happydaysfoodie) on

Αν σου αρέσει η ισπανική κουζίνα, ένα θα σου πούμε: θα ξετρελαθείς με την paella με τα θαλασσινά που έχουν! Αν είσαι λάτρης των θαλασσινών και αν σου αρέσουν οι γαρίδες, τα μύδια, το χταπόδι και το καλαμάρι, τότε αυτό το πιάτο ίσως να είναι το πιο γευστικό πιάτο που θα φας!

Αν πάλι δεν σου αρέσουν τα θαλασσινά, μπορείς να δοκιμάσεις paella με κοτόπουλο. Γενικά όπως κατάλαβες, πρέπει να δοκιμάσεις την paella τους!

Αν θέλεις να μπεις εντελώς στο Spanish mood, τότε σου συστήνουμε να πάρεις για ορεκτικό τη δροσιστική ισπανική σαλάτα που έχουν με ρόδι, ελιές, κουκουναρόσπορους, με την καταπληκτική σάλτσα από μέλι, ρόδι και βαλσάμικο!

4
Το προσωπικό είναι ιδαίτερα ζεστό και φιλικό

Οι άνθρωποι που εργάζονται στο Happy Days είναι πολύ ευγενικοί και διαθέσιμοι να σου λύσουν κάθε απορία που έχεις, ακόμα και να σου προτείνουν τι να παραγγείλεις!

Στις μέρες που το εστιατόριο είναι γεμάτο, εσύ θα εξυπηρετηθείς σύντομα και με χαμόγελο!

5
Βρίσκεται στην καρδιά του Πρωταρά και σε περιμένει όποια στιγμή αποφασίσεις να πας!

Πέρα από το καλό φαγητό, το Happy Days θα σε κερδίσει με το όμορφο του περιβάλλον, αφού βρίσκεται στην πολυσύχναστη λεωφόρο του Πρωταρά κοντά στις παραλίες που αγαπάς, όπως η παραλία του Sunrise, του Yianna Marie και του Fig Tree Bay.

Μπορείς να το επισκεφθείς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θες, ακόμα και με το μαγιό σου, μιας και είναι ανοιχτό από τις 08:30 το πρωί μέχρι και τις 11:00 το βράδυ.


  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Ξενοδοχείων Πρωταρά 52, Παραλίμνι, Κύπρος
  • Μέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 08:30 π.μ. – 11:00 μ.μ.
  • Τηλ:  23 814011

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending