fbpx

Glitter freckles: H πιο hot τάση για να κάνεις στις εξόδους σου και να ξεχωρίσεις!

Οι φακίδες είναι υπέροχες, μοναδικές και χαριτωμένες ειδικά το καλοκαίρι. Και αν έχεις φακίδες να ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερή, γιατί σε κάνουν super cute!

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες γυναίκες τα τελευταία 2 χρόνια ζωγραφίζουν φακίδες στα πρόσωπά τους! Σου έχω ακόμα πιο εύκολη λύση αν θέλεις να έχεις κι εσύ φακίδες! Μπορείς αντί να “ζωγραφίζεις” καφέ τελείες πάνω σου, να κολλάς χρυσόσκονη και να δημιουργείς πιο glittery φακίδες!

Το αποτέλεσμα είναι παρά πολύ εντυπωσιακό και πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις σε ένα summer event! Είναι ένα look που θα σε κάνει να νιώθεις και να δείχνεις υπεροχή και μοναδική.

Δες εδώ πώς είναι:

1
Βάλε φαντασία

Τα αυτοκόλλητα με χρωματιστές ή glittery φακίδες είναι το πιο cool πράγμα που μπορείς να κάνεις στο πρόσωπό σου αυτό το καλοκαίρι!

Ειδικά αν σου αρέσει να τραβάς την προσοχή, να ξέρεις ότι σίγουρα θα τραβήξεις την προσοχή όλων όπου κι αν πας! Μπορείς να κάνεις και τη γραμμή του eyeliner σου να είναι πιο glittery!

2
Αστεράκια

Αν είσαι πιο τολμηρή και δεν διστάζεις, τότε είσαι έτοιμη να γυρίσεις λίγο στην παιδική σου ηλικία, προσθέτοντας αστεράκια από glitter ή αυτοκόλλητα.

3
Χρυσαφένιες και χρωματιστές

Σκέψου τώρα χρυσαφένιες και χρωματιστές φακίδες επάνω σε μαυρισμένο δέρμα, το πιο hot και girly look! Θα βρεις πάρα πολλές επιλογές στα glitters σε σχέδια, υλικά και χρώματα.

4
D.I.Y

Επίσης μπορείς να τις φτιάξεις μόνη σου! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα φύλλο χρυσού το οποίο θα βρεις στα βιβλιοπωλεία, θα κόψεις μικροσκοπικά κομματάκια και θα τα κολλήσεις στο δέρμα σου.

Αν δεν κολλάει μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγη βαζελίνη και θα μείνει πάνω στο δέρμα σου!

Πιστεύω ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή για να κάνεις αυτό το trend πάνω σου! Εσύ θα το τολμήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending