fbpx

Μετάτρεψε τα κραγιόν σου σε metallic lipsticks με ένα μόνο προϊόν!

Οι metallic αποχρώσεις στα κραγιόν είναι η τάση που επικρατεί φέτος το καλοκαίρι (δες εδώ το άρθρο)! Και επειδή δεν μπορείς συνεχώς να αγοράζεις νέα κραγιόν, εγώ σου βρήκα την λύση πώς να μετατρέψεις μόνη σου το κανονικό κραγιόν σου σε metallic! Πώς όμως θα το κάνεις αυτό οέο;

Με ένα μόνο προϊόν το οποίο δεν είναι άλλο από το απαραίτητο για το καλοκαίρι bronzer με shimmer! Αν και συνήθισες να το χρησιμοποιείς μόνο στο πρόσωπό σου για να τονίζεις το μαύρισμά σου και να σου προσφέρει λάμψη, εγώ σου προτείνω να το εφαρμόσεις στα χείλη σου πάνω από το κραγιόν σου!

Έτσι θα έχεις μια νέα μεταλλική απόχρωση και τα χείλη σου θα δείχνουν πιο σαρκώδη και με πιο καλοκαιρινή διάθεση! Δοκίμασε το με πολλά χρώματα και θα εκπλαγείς!

Δες εδώ πώς το δοκίμασα εγώ και με ποιες αποχρώσεις:

1
Σκούρο καφέ – γκρι κραγιόν

Εφάρμοσε ταμποναριστά το bronzer πάνω από το σκούρο καφέ-γκρι κραγιόν σου με το δάχτυλό σου σου για να έχεις αυτό το αποτέλεσμα!

Το κραγιόν σου θα γίνει πιο ανοιχτόχρωμο και θα έχει λάμψη την οποία δεν είχε προηγουμένως! Φόρεσε το άφοβα από το πρωί μέχρι το βράδυ και εντυπωσίασε με το bronze look σου!

2
Έντονο κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο κραγιόν είναι διαχρονικό! Χειμώνα καλοκαίρι μας συνοδεύει στις εμφανίσεις μας! Προτίμησε όμως για το καλοκαίρι πιο έντονα και πιο ανοιχτόχρωμα κόκκινα κραγιόν!

Εάν δεν έχεις, απλά χρησιμοποίησε το bronzer ακόμη και το highlighter σου για να το κάνεις πιο καλοκαιρινό!

3
Μωβ κραγιόν

Εάν πιστεύεις πως το μωβ κραγιόν είναι χειμερινό χρώμα και δεν το φοράς πλέον, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! Το μωβ κραγιόν είναι ανάμεσα στα beauty trends του φετινού καλοκαιριού!

Γι’ αυτό αν θέλεις να του δώσεις μια καλοκαιρινή νότα και λάμψη απλά εφάρμοσέ το bronzer σου από πάνω όπως και προηγουμένως! Και ναι είσαι πανέτοιμη για τις νυχτερινές σου εξόδους!

*P.S: Mπορείς να χρησιμοποιήσεις και το highlighter σου!

 

Εσύ θα το δοκιμάσεις;
Lips don’t lie girl!
xoxo

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending