fbpx

10 προϊόντα που χρειάζεται κάθε γυναίκα για να νιώθει όμορφη!

Λατρεύω όσο τίποτα άλλο να μπαίνω σε καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς! Ειδικά όταν το κατάστημα είναι γεμάτο μυρωδιές και σε εμπνέει για να δοκιμάσεις τα πάντα!

Αυτό ένιωσα όταν επισκέφθηκα το Beauty Bar! Δεν ήξερα τι να πάρω και τι να αφήσω! Όλες οι μυρωδιές των προϊόντων ήταν απίθανες και όλα τα καλλυντικά σε απίστευτα προσιτές τιμές!

Μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο σε προσεγγίζουν οι beauty tenders στο κατάστημα, θέλοντας να σε κάνουν να επιλέξεις τα σωστά προϊόντα για να νιώσεις όμορφη και ξεχωριστή! Αυτό ταιριάζει απόλυτα και με το motto του Beauty Bar που είναι: “Be your own kind of beautiful”!

Ανάμεσα σε όλη αυτή την γκάμα προϊόντων επέλεξα 10, τα οποία θεωρώ ότι είναι απαραίτητα για την κάθε γυναίκα για να αισθάνεται όμορφη! Κάποια από αυτά είναι καλλυντικά, άλλα προϊόντα ομορφιάς και άλλα για περιποιήση σώματος!

Τα 10 προϊόντα που επέλεξα από το Beauty Bar είναι: 

1
Victoria Secret – Coconut Passion Fragrance Mist

H αγαπημένη μου μυρωδιά τα τελευταία 4 χρόνια! Το Coconut Passion body mist δεν το αλλάζω με κανένα! Βέβαια τώρα το καλοκαίρι μου αρέσει να χρησιμοποιώ και το Pure Seduction από Victoria Secret! Γενικά χαίρομαι που στο Beauty Bar μπορώ να βρίσκω τα αγαπημένα μου προϊόντα Victoria Secret!

2
Possibility – Salted Caramel Shower Gel

Η στιγμή που χαλαρώνεις στο μπάνιο ξέρεις πόσο σημαντική είναι μετά από μια δύσκολη μέρα! Θέλεις όταν βγαίνεις από το μπάνιο να νιώθεις ανανεωμένη! Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό ποιο shower gel θα διαλέξεις!

Η αλήθεια είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισα να αλλάξω το shower gel που χρησιμοποιούσα, και αυτό επειδή ενθουσιάστηκα με τις μυρωδιές που έχουν τα Possibility shower gels!

Δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια μυρωδιά να πάρω, ανάμεσα στη “salted caramel” και στην “coconut macaroons”. Τελικά με κέρδισε η μυρωδιά της καραμέλας. Δοκίμασε την και θα καταλάβεις!

3
Contouring Kit & Βlending Brush

Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα στις γυναίκες που θέλουν να κάνουν κοψίματα στο μακιγιάζ τους, τότε θα λατρέψεις το συγκεκριμένο contouring kit.

Είτε είσαι expert στο να κάνεις το μακιγιάζ σου, είτε δεν είσαι και τόσο επαγγελματίας στα κοψίματα που κάνεις, αυτό είναι το ιδανικότερο kit για contouring! Και θα το βρεις σε απίστευτη τιμή στο Beauty Bar, όπως και το πινέλο για να κάνεις blend!

4
W7 Eyeshadow Palette – Beat It!

Αγαπώ όλες τις W7 παλέτες σκιών! Τα χρώματα που έχει η κάθε παλέτα τους μπορούν να ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική γυναίκα!

Αυτό που μου αρέσει πολύ στις συγκεκριμένες σκιές είναι ότι απλώνονται πολύ εύκολα, παραμένουν σταθερές και έχουν διάρκεια χωρίς καν να είναι αδιάβροχες!

Η αγαπημένη μου παλέτα είναι η “Βeat It”, η οποία έχει πιο καλοκαιρινές και πιο shimmery αποχρώσεις που τις προτιμώ για το bronze look μου το καλοκαίρι!

5
Bronx Colors – Matte Lip Tint

Το συγκεκριμένο lip-gloss μου το σύστησε με πολύ ενθουσιασμό η make-up artist του Βeauty Bar, η οποία μου είπε ότι διαρκεί στα χείλη για περισσότερο από 12 ώρες.

Μπορεί να είναι lip-gloss, αλλά όταν το βάζεις στα χείλη γίνεται matte και πραγματικά αντέχει απίστευτα!

Υπάρχουν αρκετές καλοκαιρινές αποχρώσεις! Εννοείται ότι εγώ διάλεξα μια απόχρωση που είναι πιο nude, μιας και αναδεικνύει περισσότερο το μαύρισμα μου!

6
Monoϊ Tiki Tahiti Oil – Vanilla

Το λαδάκι αυτό έχει τέλεια μυρωδιά – όπως κατάλαβες λατρεύω να μυρίζουν όμορφα τα προϊόντα που αγοράζω!

Το Monoϊ Tiki Tahiti oil είναι λαδάκι πολλαπλής χρήσης το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν άρωμα, για full ενυδάτωση στο δέρμα σου ή ακόμα και σαν λαδάκι μαυρίσματος. Είναι ιδανικό να το εφαρμόσεις πάνω στα μαλλιά πριν το μπάνιο για να ενυδατωθούν πλήρως.

Η μυρωδιά που διάλεξα είναι αυτή της βανίλιας, μια από τις αγαπημένες μου γλυκιές μυρωδιές!

7
Eye make up remover & It’s Magic! Makeup Remover Cloth

Όπως γνωρίζεις, είναι πολύ σημαντικό στο τέλος κάθε μέρας να κάνεις σωστό ντεμακιγιάζ στο πρόσωπό σου για να συνεχίσεις να έχεις καθαρή και λεία επιδερμίδα! Γι’ αυτό κι εγώ επέλεξα δύο προϊόντα από το Beauty Bar για ντεμακιγιάζ.

Το eye make-up remover το επέλεξα γιατί είναι ιδανικό για να αφαιρείς το αδιάβροχο μακιγιάζ! Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και βάζω αδιάβροχη μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου, το συγκεκριμένο προϊόν για ντεμακιγιάζ ματιών είναι απαραίτητο για το νεσεσέρ μου!

Το It’s Magic! Makeup Remover Cloth είναι πολύ ευκολόχρηστο, αφού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το χρησιμοποιήσεις με ζεστό νερό και “ως διά μαγείας” εξαφανίζει κάθε ίχνος μακιγιάζ! Το καλύτερο είναι ότι μετά πλένεις το ρούχο (cloth) και να το χρησιμοποιήσεις ξανά όσες φορές θέλεις!

8
Lee Stafford – Heat Protection & Sea Salt Spray

Αυτή είναι μια καταπληκτική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά! Επέλεξα 2 προϊόντα από τη συγκεκριμένη σειρά και τα χρησιμοποιώ καθημερινά!

Το ένα είναι το Original Heat Protection Shine Mist το οποίο προστατεύει τα μαλλιά μου από τη συχνή χρήση που κάνω με διάφορα σίδερα μαλλιών, αλλά και τις ψηλές θερμοκρασίες τώρα που ο ήλιος καίει! Θα δεις τρομερή διαφορά στα μαλλιά σου!

Το 2ο αγαπημένο μου προϊόν ονομάζεται Beach Baby Sea Salt Spray και κάνει τα μαλλιά μου να φαίνονται λες και βγήκα από την παραλία! Θα θέλεις να το χρησιμοποιείς συνέχεια, ειδικά τις μέρες που βαριέσαι κάπως να φτιάξεις τα μαλλιά σου!

9
Foundation Brushes

Το πινέλο που χρησιμοποιώ για το foundation χρειάζεται πιο συχνά ανανέωση σε σχέση με τα υπόλοιπα πινέλα που έχω για το μακιγιάζ μου.

Όταν πας στο Beauty Bar θα καταλάβεις πως δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για τα πινέλα του μακιγιάζ σου, αφού μπορείς να βρεις τα πάντα εκεί σε πολύ οικονομικές τιμές!

10
Μάσκες προσώπου

Στο Beauty Bar βρήκα επίσης πολλές μάσκες, και άλλα προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου. Προτίμησα να πάρω 3 μάσκες μιας χρήσης οι οποίες βοηθούν στην ενυδάτωση και στην αναζωογόνηση του δέρματος μου! Θα τις βρεις σε απίστευτα χαμηλές τιμές και το αποτέλεσμα τους είναι καταπληκτικό!

Βέβαια εσύ θα μπορούσες να επιλέξεις ανάμεσα στην μεγάλη γκάμα προϊόντων, ποια είναι αυτά που σε κάνουν εσένα να νιώθεις όμορφη και ξεχωριστή!

 

Aκολούθησε το Beauty Bar στο Facebook και στο Instagram γιατί έρχεται νέος super διαγωνισμός! 

 

Τα Beauty Bar Stores μπορείς να τα βρεις στη:

Λευκωσία, Λήδρας 158
Λεμεσό, My Mall, 1oς όροφος
Λάρνακα, Ερμού 32
Πάφο, Kings Avenue Mall, 1oς όροφος

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending