fbpx

5 από τους καλύτερους άντρες ηθοποιούς που έπαιξαν… γυναικείους ρόλους!

Lights! Camera! Action! Το να είσαι ηθοποιός δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλει αφοσίωση, πολύ διάβασμα, τόλμη και πολλές φορές… θυσίες!

Πολλοί έχουν παίξει ρόλους που έπρεπε να βάλουν ή και να χάσουν πολλά κιλά π.χ. Renee Zellweger, Chicago ή Christian Bale, The Machinist.

Εμείς όμως πάμε να δούμε άντρες ηθοποιούς σε γυναικείους ρόλους που μας έχουν μείνει αξέχαστοι!

 

1
Robin Williams – “Mrs. Doubtfire”

Ένας από τους πιο αγαπημένους ρόλους του Robin Williams, η γλυκιά μα απίστευτα απρόσεκτη κυρία Doubtfire.

Στην ομότιτλη ταινία ο David μεταμφιέζεται σε οικονόμο αφού δεν βρίσκει άλλο τρόπο να είναι κοντά στα παιδιά του, με το διαζύγιο στη μέση.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που αγαπήθηκε σχεδόν όσο καμιά άλλη αντίστοιχή της.

2
Martin Lawrence – “Big Momma”

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη σπιρτόζα γιαγιά που σκότωνε κακούς και μετά σου έφτιαχνε… βραδινό;

Η Big Momma είναι ένας από τους καλύτερους ρόλους που έχει παίξει ο Martin Lawrence και από τους πιο απαιτητικούς, αφού φορούσε προσθετικά για το πρόσωπο, το στήθος και σε όλο το υπόλοιπο σώμα.

3
Dustin Hoffman – “Tootsie”

Όταν ο ηθοποιός Michael Dorsey με την τελειομανία του, καταφέρνει να κάνει τον ατζέντη του να παρετηθεί, τότε αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του και να κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει ένα ρόλο. Έτσι μεταμφιέζεται στην Dorothy Michaels και τα καταφέρνει.

Ο ίδιος ο Dustin Hoffman είπε οτι, ενώ η ταινία είναι κατηγοριοποιημένη ως κωμωδία, για εκείνον ήταν ένα σοβαρό wake-up call σχετικά με το πώς καθορίζει η κοινωνία την γυναικεία ομορφιά.

4
Jared Leto – “Dallas Buyers Club”

Πιο πάνω θυμάσαι που αναφέρθηκα σε “αφοσίωση”; Να ένα τρανταχτό παράδειγμα. Ο Jared Leto βραβεύτηκε με Όσκαρ για τον ρόλο του ως η Rayon.

Έχασε 13 κιλά, ξύρισε τα φρύδια του και όλο το υπόλοιπο του σώμα. Πέρασε πολύ χρόνο μαζί με άλλες τρανσέξουαλ και οροθετικά άτομα κατά τη διάρκεια της έρευνας του για τον ρόλο.

5
Tony Curtis και Jack Lemmon – “Some like it hot”

Απ’ ότι βλέπεις, οι άντρες σε γυναικείους ρόλους δεν είναι κάτι πρόσφατο για το Χόλιγουντ.

Ο Tony Curtis και ο Jack Lemmon στη γωνστή ταινία της Marilyn Monroe, από άνεργοι μουσικοί, μεταμορφώνονται σε Josephine και Daphne, για να γλιτώσουν από τα χέρια της μαφίας.

Εσένα ποιος σε εντυπωσίασε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending