fbpx

5 όμορφα συνθήματα της ΑΕΚ Λάρνακας!

Παρά τα λίγα χρόνια ζωής της ΑΕΚ, ειδικά με την σταθερά ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων, συσπείρωσε τον κόσμο της Λάρνακας σε μεγάλο βαθμό!

Παράλληλα, το χτίσιμο της ΑΕΚ Αρένα έδωσε άλλη δυναμική στους Σκαλιώτες που βλέπουν το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία!

Αυτή η αισιοδοξία βγαίνει και στον κόσμο που στηρίζει όπως μπορεί την προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο και τον παλμό που δίνει στα παιχνίδια των κιτρινοπρασίνων.

Έτσι, συγκεντρώσαμε 5 συνθήματα της ΑΕΚ με το δικό τους ξεχωριστό χρώμα και σου τα παρουσιάζουμε!

Δες ποια είναι πιο κάτω:

 

1
1) Έχω πόνο στο μυαλό

Αρκετοί φίλοι των Λαρνακέων το θεωρούν ως το καλύτερο τους σύνθημα και ποιοι είμαστε εμείς να τους αμφισβητήσουμε;

Απλό αλλά και γεμάτο ουσία δηλώνει αυτό που κάθε Αεκτζής νιώθει: Αγαπούν τόσο πολύ την ομάδα τους που μακριά της πονούν!

2
2) Τρελάθηκα

Πριν μερικά χρόνια (2011), όταν η ΑΕΚ έμπαινε στους ομίλους του Europa League το συγκεκριμένο σύνθημα ακουγόταν όπου υπήρχαν Αεκτζήδες!

Με τέτοια επιτυχία πώς να μην τρελαίνονται εξαιτίας της ομάδας τους;

3
3) Στο πλοίο ανεβήκαμε

Κάθε μέσο για να δουν την ομάδα τους χρησιμοποίησαν οι Σκαλιώτες μέσα στα χρόνια και το σύνθημα αυτό είναι μια άμεση παραπομπή στην εκδρομή τους στην Πάφο με πλοίο πριν μερικά χρόνια!

Όλα καταλήγουν όμως σε ένα κοινό παρανομαστή: Ο Αεκτζής αγαπά παθολογικά την ομάδα του!

4
4) Μάγισσα

Θα μπορούσε να είναι και η καθημερινότητα κάθε οπαδού. Να σηκώνεται από το πρωί και με συντροφιά το ποτό και το ποδόσφαιρο να περνά την μέρα του!

Όλα τα παρατησαν οι κιτρινοπράσινοι αφού μαγεύτηκαν από την ΑΕΚ σε ένα σύνθημα  – παραλλαγή του “Να μ’ αγαπάς” του Σιδηρόπουλου!

5
5) Ύμνος Guardians

Σε ρυθμούς “Ήταν 1η Απριλίου” οι οργανωμένοι της ΑΕΚ έφτιαξαν αυτό που ονομάζουν οι ίδιοι σαν ύμνο τους!

Λειτουργεί ουσιαστικά σαν “όρκος” πίστης και αφοσίωσης στην ομάδα της Λάρνακας αφού “όπου παίζει θα είναι δίπλα της να τραγουδούν“!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending