fbpx

Βρήκαμε πού να “αποδράσεις” στη Λευκωσία το καλοκαίρι!

Είναι καλοκαίρι, και εσύ πηγαίνεις από το ένα δωμάτιο με κλιματιστικό στο άλλο, μιας και η θερμοκρασία δεν λέει να κατέβει από τους 40 βαθμούς… ????

Και σκέφτεσαι: “Τι μπορώ να κάνω μαζί με την παρέα μου στη Λευκωσία για να περάσουμε όμορφα;

Μάθε πώς εκτός από το να πας για καφέ και ποτό το βράδυ στην πρωτεύουσα, υπάρχει και κάτι διαφορετικό που μπορείς να δοκιμάσεις με τους φίλους σου!

Γι’ αυτό σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείς το Brain Game Nicosia!

Το ολοκαίνουριο Brain Game Nicosia ανήκει στην κατηγορία των escape rooms, με 3 νέα μυστηριώδη ???? δωμάτια που σε προκαλούν να τα εξερευνήσεις και να δραπετεύσεις μέσα σε 1 ώρα.

Βρίσκεται στην πολυσύχναστη οδό της Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία, επομένως μπορείς να συνδυάσεις το παιχνίδι στο Brain Game μαζί με φαγητό ή ποτό στην περιοχή.

Το Brain Game Nicosia άνοιξε τις πόρτες του στις 7 Ιουλίου και η ομάδα του StudentLife αποδέχτηκε την πρόκληση και το επισκέφθηκε για να εξιχνιάσει το μυστήριο του “Μουσείου”.

Έτσι, το απόγευμα “βρεθήκαμε” σε ένα από τα ιστορικότερα μουσεία του πλανήτη. Συγκεκριμένα στο τμήμα του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού όπου βρισκόταν το μυθικό διαμάντι ???? που χάρισε ο Πάρης στην ωραία Ελένη. Και επειδή το σύστημα παρακολούθησης του μουσείου είχε πέσει λόγω συντήρησης είχαμε 60 λεπτά για να αρπάξουμε το διαμάντι!

Εκτός από την αγωνία που νιώθαμε εκείνη τη στιγμή, υπήρχαν και πολλές στιγμές γέλιου στην προσπάθειά μας να συνδυάσουμε αντικείμενα μέσα στον χώρο για να φτάσουμε στο διαμάντι το συντομότερο δυνατό! Ευτυχώς ο Μιχάλης και η Θέκλα που ανήκουν στην ομάδα του Brain Game Nicosia μας καθοδήγησαν κατάλληλα! ????

Τα άλλα 2 δωμάτια ???? που υπάρχουν στο Brain Game Nicosia είναι το “Orient Express” και το “Seven”! Το πρώτο μας τοποθετεί χρόνια πριν, στο 1934 όταν συμβαίνει μια δολοφονία στο τρένο Orient Express. Το μοναδικό σε αυτό το δωμάτιο είναι ότι για πρώτη φορά σε δωμάτιο απόδρασης, ο δολοφόνος είναι κάποιος από τους παίχτες!

Από την άλλη το “Seven” δεν έχει να κάνει με τα 7 θαύματα του κόσμου, αλλά με τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα! Στο δωμάτιο αυτό έρχεσαι αντιμέτωπος με τις αδυναμίες και τα πάθη σου στις οποίες θα πρέπει να αντισταθείς για να φτάσεις στην λύτρωση! Χμμ… Μάλλον αυτό θα παίξουμε την επόμενη φορά!

brain game nicosia museum diamond

Πάντως, όποιο δωμάτιο και να διαλέξεις τα παιδιά που παρακολουθούν τις “ραγδαίες” εξελίξεις σου δίνουν την απαραίτητη βοήθεια όποτε είναι απαραίτητο. Επομένως, αν βρεις την παραμικρή δυσκολία μην απελπιστείς ότι θα εγκλωβιστείς. Η ομάδα του Brain Game Nicosia θα σου δώσει χρήσιμα tips.

Θα εντυπωσιαστείς σίγουρα με τους αυτοματισμούς που θα βρεις στα δωμάτια καθώς η ομάδα σου θα λύνει τους γρίφους. Στα 3 δωμάτια απόδρασης ανακαλύπτεις κρυφά μονοπάτια αλλά και παράξενα αντικείμενα που μοιάζουν αχρείαστα αρχικά αλλά στο τέλος αποδεικνύονται εξαιρετικά χρήσιμα… όχι όμως πάντα! 

Ευτυχώς εμείς καταφέραμε εντός 1 ώρας ???? να πάρουμε το διαμάντι και η χαρά στα πρόσωπά μας ήταν, όπως βλέπετε πιο πάνω, εμφανέστατη!

Το Brain Game Nicosia είναι συναρπαστικό ακόμα κι αν έχεις επισκεφθεί άλλα escape rooms στο παρελθόν! Ήταν μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ψυχαγωγηθούμε… παρόλο που δεν το χρειαζόμασταν και ιδιαίτερα ????.

Επίσης, είναι ένας πολύ καλό τρόπος να δοκιμάσεις τις ικανότητες της παρέας σου στην λύση μυστηρίων αλλά και να δεις κατά πόσο μπορείς να συνεργαστείς με τους φίλους σου!

Θες να δοκιμάσεις κι εσύ το ολοκαίνουριο Brain Game Nicosia; Κάνε την κράτησή σου στο 22 666660 και στο www.braingame.com.cy

Can you escape on time?


  • Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Δέρβη 41, Λευκωσία, Κύπρος
  • Μέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 02:45 μ.μ. – 10:30 μ.μ. & Σάββατο-Κυριακή 10:15 π.μ – 12:00 π.μ
  • Τηλ: 22 666660

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending