fbpx

Έρχεται η ταινία “Emoji” και εμείς ανυπομονούμε να τη δούμε!

“The Emoji Movie” λοιπόν! Κάτι καινούριο που η αλήθεια δεν έχουμε ξαναδεί ή ακούσει.

Η νέα animation ταινία έχει προκαλέσει τόσο αρνητικά όσο και θετικά σχόλια για αυτήν, πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα!

Μάθε πιο κάτω όσα δεν ήξερες:

 

1
Emojis παντού – εξού και η έμπνευση

Η καινούρια ταινία κινουμένων σχεδίων, με σκηνοθέτη τον Τόνι Λεόντις, είναι εμπνευσμένη -φυσικά- από τα emojis που όλοι μας έχουμε στις οθόνες των κινητών μας! Καιρός ήταν, έτσι;

Κι όμως πολλοί από εμάς θα πάνε να δούνε την ταινία αυτή μόνο και μόνο επειδή καθημερινά χρησιμοποιούν τα emojis ώστε οι συνομιλίες να γίνονται πιο ευχάριστες και ελκυστικές.

2
Η πλοκή της περιπέτειας

Στον κόσμο της μηνυματούπολης, όλα τα emojis έχουν από μια συγκεκριμένη έκφραση εκτός από τον Τζιν, ο οποίος είναι πληθωρικός και χωρίς φίλτρο και παίζει με διαφορετικές εκφράσεις.

Ο Τζιν, θέλοντας να γίνει όπως όλα τα άλλα, ζητάει τη βοήθεια του κολλητού του Κόλλα Πέντε και της hacker Ατίθασης. Μαζί θα ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια μέσα από διάφορα applications, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν.

Στη συνέχεια όμως, ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, και η μοίρα όλων των Emojis εξαρτάται από τους 3 φίλους, οι οποίοι πρέπει να σώσουν τον κόσμο τους πριν αυτός καταστραφεί.

theemoji-movie.com
theemoji-movie.com
cinemablend.com

3
Πότε θα κυκλοφορήσει;

Η συγκεκριμένη ταινία, θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου στην Αμερική από την Columbia Pictures. Στην Κύπρο θα έρθει λίγες μέρες αργότερα.

Είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη ταινία, αφού ο κόσμος μας είναι τόσο επηρεασμένος από το διαδίκτυο και η ταινία θα επηρεάσει ακόμη περισσότερο τα παιδιά.

4
Δες το trailer πιο κάτω:

Φαίνεται πολύ διασκεδαστική! Εσύ θα την παρακολουθούσες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending