fbpx

Μάθε για τη νέα Κατανομή Κενών Θέσεων στο ΤΕ.ΠΑ.Κ!

Ανακοινώνεται η κατανομή 154 κενών θέσεων καθώς και 64 θέσεων επιλαχόντων. Στους επιλαχόντες θα προσφερθεί θέση μόνο αν προκύψουν κενά από τώρα μέχρι και το τέλος της 2ης βδομάδας μαθημάτων (μέσα Σεπτεμβρίου 2017). Συχνά προκύπτουν κενά για αυτό οι υποψήφιοι παροτρύνονται να έχουν την αναγκαία υπομονή.

Συνολικά υποβλήθηκαν 745 αιτήσεις, στο διάστημα από 10 μέχρι 12 Ιουλίου 2017. Στη διαδικασία κατανομής περιλήφθηκαν οι αιτήσεις που πληρούσαν τα καθορισμένα κριτήρια και συγκεκριμένα το κριτήριο της βαθμολογίας (τουλάχιστον 90% του τελευταίου εισακτέου), το κριτήριο των μαθημάτων πρόσβασης όπως καθορίζονται στο πλαίσιο εισδοχής ανά πρόγραμμα, συμμετοχή σε Παγκύπριες Εξετάσεις του 2015 ή 2016 ή 2017 καθώς και η δυνατότητα άμεσης φοίτησης.

Τα αποτελέσματα αναρτώνται με βάση τον αριθμό φοιτητή, τον οποίο κάθε υποψήφιος έλαβε κατά τη δημιουργία της αίτησής του και μπορεί να τον δει στο Portal (με χρήση των κωδικών που στάληκαν στο προσωπικό email).

Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την έκβαση της αίτησής τους και μέσα από το Portal, έχοντας πρόσβαση με τους κωδικούς που έλαβαν κατά την υποβολή της αίτησής τους.
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε υποψήφιος κρίνει ότι έχει γίνει λάθος κατά την αξιολόγηση της αίτησής του, μπορεί να υποβάλει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, γραπτή και αιτιολογημένη ένσταση, προς τον Προϊστάμενο της ΥΣΦΜ, στο φαξ 25 002756 ή στο studies@cut.ac.cy

ΑΠΟΔΟΧΗ ΘΕΣΗΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Οι εισακτέοι φοιτητές παρακαλούνται να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες που αναφέρονται πιο κάτω:

  • Πρώτο βήμα είναι η καταβολή εφάπαξ ποσού €40*. Για να μπορεί ένας φοιτητής να κατοχυρώσει την εγγραφή του πρέπει να καταβάλει πρώτα αυτό το ποσό. Η πληρωμή αυτού του ποσού είναι υποχρεωτική.

Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται αν κάποιος επιλέξει σε μεταγενέστερο στάδιο και για οποιοδήποτε λόγο να αποχωρήσει από το Πανεπιστήμιο.

Η πληρωμή των €40 γίνεται αποκλειστικά και μόνο με πιστωτική κάρτα μέσω JCC από το σύνδεσμο, καταχωρώντας τα στοιχεία του φοιτητή (προσοχή: πρέπει να καταχωρηθούν τα στοιχεία του φοιτητή αλλιώς δεν θα ξέρουμε σε ποιο άτομο αντιστοιχεί η πληρωμή) και επιλέγοντας «Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο (registration fee) – €40». Αν κάποιος δεν έχει πιστωτική κάρτα μπορεί να κάνει την πληρωμή στον πιο πάνω σύνδεσμο μέσω
τραπεζικού καταστήματος. Η προθεσμία για την πληρωμή των €40 είναι η Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017.

  • Δεύτερο βήμα, για όσους θα έχουν πληρώσει, είναι η εκ μέρους του Γραφείου Σπουδών κατοχύρωση της θέσης και η εγγραφή. Οι φοιτητές μπορούν να διαπιστώσουν ότι αυτό έγινε βλέποντας την κατάσταση φοιτητή στη Διαδικτυακή Πύλη του Πανεπιστημίου (CUT Portal) στη διεύθυνση (με τους κωδικούς που ήδη στάληκαν κατά την υποβολή της αίτησης).

Επίσης, θα λάβουν τις επόμενες μέρες ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής τους. Αν κάποιο άτομο δεν πληρώσει τα €40 το Γραφείο Σπουδών θα θεωρήσει ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση και αυτή θα διαγραφεί.

Αν για οποιοδήποτε λόγο ένα άτομο αδυνατεί να διεκπεραιώσει τη διαδικασία αποδοχής/απόρριψης θέσης από μόνο του, μπορεί να επισκεφτεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του ΤΕΠΑΚ (Γωνία Αθηνών και Ν. Ξιούτα) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες 8:30-12:30 και θα λάβουν σχετική καθοδήγηση από ειδικά σημεία εξυπηρέτησης.

Δες τους Επιτυχόντες που εξασφάλισαν θέση ΕΔΩ!

 

O Αριθμός Φοιτητή είναι ο αριθμός που κάθε υποψήφιος έλαβε κατά τη δημιουργία της αίτησής του και φαίνεται ευκρινώς στο Portal του (με χρήση των κωδικών που στάληκαν στο προσωπικό email).

Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την έκβαση της αίτησής τους και μέσα από το Portal, έχοντας πρόσβαση με τους κωδικούς που έλαβαν κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Περισσότερες πληροφορίες για ενημέρωση και εξασφάλιση θέσεων ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending