fbpx

Οι 2 τρελές βδομάδες του Antonio Cassano!

Ίσως δεν υπάρχει ποιο τρελός, πιο αναποφάσιστος τύπος στο ποδόσφαιρο από τον Antonio Cassano. Ειδικά με όσα έγιναν, ή καλύτερα όσα έκανε, φέτος το καλοκαίρι ο “Fantantonio” παίρνει με άνεση αυτόν τον τίτλο!

Δες παρακάτω γιατί:

 

Στις 10 Ιουλίου ο Ιταλός επθετικός υπέγραψε στην Hellas Verona. Ως εδώ όλα καλά. Εξάλλου μπορεί να έφτασε τα 35 αλλά έδειχνε να έχει όρεξη για μπάλα!

Έλα όμως που μια βδομάδα περίπου αργότερα, στις 18 του μήνα, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση; Μάλιστα, όταν την ίδια μέρα επέστρεψε μόνος του στην ενεργό δράση το θέατρο του παραλόγου ήταν πλέον έτοιμο!

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη που όλοι περίμεναν να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση αλλά ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να παίζει είπε πως “Η γυναίκα μου είναι η δύναμη μου και μου είπε πως δεν μπορεί να με βλέπει να μην παίζω μπάλα. Αυτό με έκανε να συγκινηθώ. Απέτυχα αλλά ζητώ συγχώρεση. Τώρα απλά θέλω να κάνω μια καλή σεζόν. Έχω πολλά να προσφέρω!

espnfc.com

Καλά όλα αυτά. Στις 24 Ιουλίου ο πρώην (;) Ιταλός επιθετικός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Verona!

Με πιο απλά λόγια, μέσα σε μόλις 2 βδομάδες ανακοινώθηκε από την Verona, αποσύρθηκε, επέστρεψε, τερμάτισε το συμβόλαιο του και ίσως τώρα που διαβάζεις το άρθρο αποσύρθηκε ξανά!

Πόση τρέλα κουβαλάς τελικά, Antonio;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending