fbpx

Έχεις κοντά νύχια; Μάθε τι να κάνεις για να φαίνονται και να είναι μεγαλύτερα!

Θέλεις και εσύ να έχεις μακριά, υγιή νύχια και πάνω απ’ όλα σκληρά που να μην σπάνε με το παραμικρό; Προφανώς – θα μου απαντήσεις – αν δεν ανήκεις ήδη στην κατηγορία των τυχερών αυτών γυναικών!

Αν όμως ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που τα νύχια τους είναι αρκετά αδύναμα και παράλληλα δεν μεγαλώνουν γρήγορα, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι! Πάντα και για όλα υπάρχουν λύσεις, σύμφωνα με την ειδικό Δήμητρα Αχιλλέως Σιαπάνη.

Γι’ αυτό και εγώ σου απαριθμώ τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις τα νύχια σου να αναπτυχθούν πιο γρήγορα και να φαίνονται μεγαλύτερα!

Δες εδώ πώς να κάνεις τα νύχια σου να μεγαλώσουν πιο γρήγορα:

1
Δώσε τους σχήμα

Εκτός βέβαια του ότι δίνοντας τους σωστό σχήμα τα νύχια μεγαλώνουν ομοιόμορφα, την ίδια στιγμή απομακρύνεται οτιδήποτε άλλο από την επιφάνεια του νυχιού με αποτέλεσμα η βάση του να φαίνεται μεγαλύτερη.

2
Αύξησε την κυκλοφορία του αίματος

Όταν απασχολείς τα δάκτυλα σου πολλές ώρες της ημέρας τότε η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το αίμα που φτάνει στα νύχια να είναι περισσότερο, οπότε όπως είναι αναμενόμενο, τα νύχια μεγαλώνουν αρκετά πιο γρήγορα.

3
Καθάρισε τα 

Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, αλλά δεν είναι πάντα δεδομένο! Επιβάλλεται να τα λιμάρεις, να τα καθαρίζεις και να τα κόβεις αρκετά συχνά!

4
Βύθισε τα σε ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι ιδανικό για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νυχιών. Βύθισε τα δάκτυλα σου 10- 15 λεπτά την ημέρα, και το αποτέλεσμα που θα δεις θα είναι θεαματικό.

5
Διάλεξε σωστό χρώμα

Αν θες τα νύχια σου να φαίνονται μακρύτερα τότε απέφυγε τις σκούρες αποχρώσεις. Μαύρο, μπορντό, καφέ δεν βοηθούν! Αντίθετα, τα πιο ανοιχτά χρώματα δίνουν την ψευδαίσθηση επέκτασης.

6
Mη βάφεις όλη την επιφάνεια στο νύχι

Όταν βάφεις μόνη τα νύχια σου, φρόντισε το χρώμα να μην φτάνει μέχρι τα πετσάκια. Άφησε μια μικροσκοπική άβαφη γραμμή στα πλαϊνά. Όσο πιο στενή βάση θα έχεις, τόσο μεγαλύτερα θα φαίνονται τα νύχια σου.

7
Κάνε τα french

Το πλάγιο -και όχι απαραίτητα- γαλλικό πάντα δίνει μάκρος στο νύχι και κατ’ επέκταση σε όλο το χέρι. Το ίδιο και οι κάθετες γραμμές. Αντίθετα οι οριζόντιες δεν σου δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την Δήμητρα!

Εσύ με ποιο tip θα ξεκινήσεις για να έχεις πιο μεγάλα νύχια; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending