fbpx

Η Smirnoff και το SHARK energy drink παρουσιάζουν τo Living Color Music & Arts Festival!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την απόλυτη 2ήμερη φεστιβαλική εμπειρία που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Αυγούστου 2017 στην Αγία Νάπα

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο Living Color Festival, το μεγαλύτερο music & arts festival που έγινε ποτέ στην Κύπρο, έχει αρχίσει με τις χιλιάδες φανς της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής (EDM) να ανυπομονούν να δουν από κοντά τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να αναλαμβάνουν τα DJ sets, ο ένας μετά τον άλλο!

Το διήμερο Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Αυγούστου 2017 στην Αγία Νάπα, υπόσχεται μια αξέχαστη και ολοκληρωμένη εμπειρία με non-stop live μουσική από τους DJ Dimitri Vegas & Like Mike, Bassjackers, Angemi, NERVO, Nicky Romero, Quintino και όχι μόνο.

Οι DJs/performers αναμένονται να καταπλήξουν τους θεατές με μοναδικούς ψηφιακούς και ακουστικούς ήχους και εικόνες, ενώ παράλληλα στο χώρο της διοργάνωσης οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν live art installations, διαδραστικά παιχνίδια και ποικιλία από ποιοτικό street food σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 21000 τ.μ. στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας (Οδός Σταδίου).

Το Living Color Festival θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 17:00, όπου η θεματική σκηνή 250 τ.μ., μοναδική στο είδος της, θα υποδεχτεί τους Dimitri Vegas & Like Mike, Bassjackers, Angemi, A.M. SNiPER, Paz, DJK (Kypros A. Karaviotis), Dj Paradise και Seven.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου, από τις 17:00 και μετά, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό show από τους NERVO, Nicky Romero, Quintino, Junior Rush, Andy Von Emannuel & Elgato.

Εισιτήρια (Γενικής Εισόδου για μία μέρα, Γενικής Εισόδου για δύο μέρες, VIP για μία μέρα και VIP για δύο μέρες) διατίθενται στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, σε διάφορα σημεία πώλησης, αλλά και σε όλα τα καταστήματα των ACS courier παγκύπρια.

Μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και τις τιμές των εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.livingcolorfestival.com ή επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο info@livingcolorfestival.com.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending