fbpx

Όσα περιμένουμε να δουμε στο event του Luis Fonsi στην Κύπρο!

Άκουσον, άκουσον, ο Luis Fonsi εκαταδέχτηκε να έρτει στην Κύπρο τζιαι να μεν πάμε να τον δούμε;

Στις 10 Αυγούστου, θα έχουμε την τιμή να τον ακούσουμε live σε ένα event στην αγαπημένη μας Αγία Νάπα και… να χορέψουμε (για πολλοστή φορά) στους ρυθμούς του hit του καλοκαιριού “Despacito“.

Βέβαια, από το event δεν θα λείπουν τα διάφορα… ευτράπελλα! Ως γνήσιοι Κυπραίοι που είμαστε ένεν κρίμα να μεν αφήκουμε το στίγμα μας πάλε;

Σκεφτήκαμε λοιπόν και σου παρουσιάζουμε όσα πιστεύουμε ότι θα γίνουν εκείνο το βράδυ:

 

1
“Despacito”… και μετά το χάος!

Είπαμε… μόλις ακούσουμε “Despacito“, αμέσως πιάνουμε τον ρυθμό τζιαι σιγοτραγουδούμε! Έτσι φαντάζομαι πως θα γίνει και στη συναυλία του!

Μόλις ξεκινήσει να τραγουδά “Despacito” ο κάθε Κυπραίος (και όχι μόνο) θα πορωθεί και θα αρχίσει να κουνιέται στους ρυθμούς του γεμάτος ενθουσιασμό!

Σε κάποια φάση, τελειώνει το “Despacito” και ο καημένος ο Luis Fonsi ξεκινά να τραγουδά άλλες επιτυχίες του! Εκεί ξεκινά το χάος και άκρα του… τάφου σιωπή επικρατεί στον χώρο! Τον Luis Fonsi εμάθαμεν τον που το “Despacito” τζιαι ως τζιαμε εμείναμε

2
“Θες… παστίτσιο;”

Όπως γίνεται με κάθε μεγάλη επιτυχία, έτσι τζιαι με το “Despacito“, δεν έλειψαν οι “κωμικές” εκτελέσεις του τραγουδιού! Σε τούτη την περίπτωση…“Θες παστίτσιο” ή “Δέσπω σήκου” σε ρυθμούς “Despacito” φυσικά!

Έτσι και από το event του Luis Fonsi, δεν θα λείπουν οι “πελλοί” που αντί κατά τη διάρκεια του “Despacito” να το απολαμβάνουν, θα τραγουδούν “Θες παστίτσιο” τζιαι θα κάμνουν παναΐρκα μόνοι τους!

3
Instagram stories και δεν είμαι καλά!

Είμαστε Κυπραίοι και το “φαίνεσθαι” είναι πάνω απ’ όλα! Εν θα δείξουμε ότι ήμασταν τζιαι εμείς στο event του Luis Fonsi;

Εν πάει να λέεις ότι επελλάναν μας με το “Despacito“; Εν πάει να λέεις ότι όπου πάεις ακούεις το, με αποτέλεσμα να το βαρεθείς; Εσύ θα πάεις στο event τζιαι θα φκάλεις τζιαι τις φωτογραφίες σου, τζιαι τα βιντεούθκια σου τζιαι θα τα βάλεις τζιαι story!

Ως αποτέλεσμα, θα έχουμε stories τραγουδώνταςDespacito” με τους παρέες, φωτογραφίες του Luis Fonsi στην σκηνή και βέβαια selfies με τον Luis Fonsi να φαίνεται στο… βάθος!

4
Λεωφορεία που κάθε γωνιά της Κύπρου!

Είπαμε, η συναυλία του Luis Fonsi αποτελεί το event του καλοκαιριού! Έννεν κρίμα να μεν πάει ούλλος ο κόσμος που κάθε γωνιά της Κύπρου;

Για να βολευτεί λοιπόν και… η κουτσή Μαρία, θα υπάρχουν λεωφορεία από όλες τις πόλεις προς τον χώρο που θα διεξαχθεί η συναυλία!

Βέβαια, στο λεωφορείο το μόνο που θα ακούγεται θα είναι το “Despacito” εκτός αν υπάρχουν τζιαι οι πελλοί που αναφέραμε προηγουμένως, που θα τραγουδούν “Θες παστίτσιο” μαζί με τις μπυρούες τους!

5
“Οι Φονσίτες”

Μεν μου πείτε ότι οι κορούες εν επελλάναν μαζί του! Από το event λοιπόν δεν θα λείψουν οι Φονσίτες ως άλλες Ρουβίτσες… Βλέπω τες μπροστά μου με καρδούλες ζωγραφισμένες πάνω τους να φωνάζουν ρυθμικά LU-IS  FO-NSI τζιαι να ανεμίζουν τα πανό που με τόση όρεξη εκάμαν!

Παρ’ όλ’ αυτά, το “Despacito” δεν παύει να είναι το hit του καλοκαιριού που μας συνοδεύει σε κάθε έξοδο αυτό το καλοκαίρι! Εξάλλου, έγιναν πολύ καλές προσπάθειες και αξιοσημείωτες εκτελέσεις (ελληνικές και κυπριακές).

Ακόμη μία ελληνική εκδοχή του τραγουδιού που αξίζει να ακούσεις:

Εσύ θα βρεθείς στο event του Luis Fonsi στην Κύπρο;

Μάθε περισσότερα για το event του Luis Fonsi και τα εισιτήρια στην επίσημη σελίδα του Mix Fm Cyprus ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending