fbpx

10 κυπριακές “προσωπικές πινακίδες” αυτοκινήτων που θα θέλαμε να δούμε στους δρόμους!

Φαντάζομαι το έχεις μάθει ήδη! Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Συγκοινωνιών ενέκρινε το νομοσχέδιο που επιτρέπει στους κατόχους αυτοκινήτων να φτιάξουν τη δική τους… “προσωπική πινακίδα”!

Αυτή η κερδοφόρα πρακτική, έχει σκοπό, σύμφωνα με το philenews, να “αυξήσει ακόμα περισσότερο τα έσοδα του Τ.Ο.Μ. και του υπουργείου Μεταφορών και κατ’ επέκταση του κρατικού ταμείου”.

cdn.akous.gr

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μέσω δημοπρασίας και καταβολής σχετικού ποσού, να αποκτήσουν την πινακίδα που επιθυμούν, διαμορφωμένη με γράμματα και αριθμούς της αρεσκείας τους.

Οι προσωπικές πινακίδες θα ανήκουν στους πολίτες και όχι στα οχήματά τους, με σκοπό να μπορούν να τις μεταβιβάσουν ή μεταφέρουν σε άλλα οχήματα, ή να τις πωλήσουν σε τρίτα άτομα. Επίσης, οι πινακίδες πρέπει να έχουν μέχρι 8 ψηφία και αριθμούς –όχι ανάμεικτα μεταξύ τους– και το μέγεθος των συμβατικών πινακίδων.

content-mcdn.imerisia.gr

Με βάση τα πιο πάνω, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μερικές “προσωπικές πινακίδες’’ που θα θέλαμε να δούμε (σίγουρα)!

Γιατί; Ο Κύπριος οδηγός θα έχει ακόμη ένα λόγο να κάνει καθημερινή επίδειξη του ακριβοπληρωμένου αυτοκινήτου του, αφού η δημιουργία μιας ευφάνταστης πινακίδας θα του προσδίδει (ακόμη) περισσότερο κύρος στο “υπερεκτιμημένο” εγώ του – θα προωθεί και το κυπριακό στοιχείο όπου κι αν πάει!

Δες τις όλες πιο κάτω:

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

8

9

 

10

Photo Credits: Δημήτρης Παύλου

Εσένα ποια “προσωπική πινακίδα” αυτοκινήτου σου άρεσε περισσότερο; Σκέφτηκες κάποια άλλη διαφορετική; Αν ναι, άφησε σχόλιο!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending