fbpx

Διεκδίκησε Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο CIIM μέσω του StudentLife!

Σκέφτεσαι να κάνεις το μεταπτυχιακό σου στην Κύπρο; Έχεις ηγετικό μυαλό και θέλεις να μάθεις περισσότερα, σπουδάζοντας σε σχετικό κλάδο;

Αν επιθυμείς να συνεχίσεις σε μεταπτυχιακές σπουδές, το CIIM – Cyprus International Insitute of Management σου δίνει ακόμα ένα λόγο για να το επιλέξεις, και συγκεκριμένα το MSc Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση για το ακαδημαϊκό έτος σπουδών 2017-2018.

Το ΜSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση λειτουργεί πάνω από 10 Χρόνια και μετρά πάνω από 500 απόφοιτους, που σήμερα υπηρετούν ως επιθεωρητές, διευθυντές σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, βοηθοί διευθυντές και εκπαιδευτικοί που διακρίνονται για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και την αποτελεσματικότητά τους.

Το CIIM προσφέρει διεθνούς φήμης & ποιότητας μεταπτυχιακά προγράμματα με καθηγητές από κορυφαία πανεπιστήμια όπως το Harvard, Cambridge, Yale, UCL. Το CΙΙΜ έχει ανακηρυχθεί από το Eduniversal ως η «Καλύτερη Σχολή Διοίκησης».

Το πρόγραµµα είναι αναγνωρισµένο από το φορέα διασφάλισης και πιστοποίησης της ποιότητας της ανώτερης εκπαίδευσης – ∆ΙΠΑΕ, από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. και το Σ.Ε.Κ.Α.Π και την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

Δες γιατί να σπουδάσεις MSc Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση στο CIIM:

 

  • Το πρόγραμμα παρακολούθησης μαθημάτων διαφέρει από τα καθιερωμένα προγράμματα και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια να το προσαρμόσουν στις ανάγκες τους και στο πλάνο εργασιών τους.
  • Υπάρχει δυνατότητα ολοκλήρωσης εντός ενός έτους.
  • Γίνονται διά ζώσης μαθήματα.
  • Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων σε Λευκωσία και Λεμεσό.
  • Το πρόγραμμα επικεντρώνεται τόσο σε θέματα ηγεσίας όσο και στους τρόπους διοίκησης ενός σχολείου.
  • Το μεταπτυχιακό προσφέρει εφόδια σε άτομα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.
  • Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα με τρόπο που επιτρέπουν την άμεση σύνδεση θεωρίας και πράξης με ρεαλιστικά παραδείγματα και προβληματισμούς.
  • Το μόνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει 19 μαθήματα από εξειδικευμένο προσωπικό που συνεργάζονται με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού όπως με το Πανεπιστήμιο του Cambridge.
  • Τα μαθήματα καλύπτουν τομείς που χρειάζεται κάθε εκπαιδευτικός που δουλεύει ή που σκοπεύει να δουλέψει στο δημόσιο και ιδιωτικό χώρο καθώς καλύπτει θεματικές που εξοπλίζουν κάθε φοιτητή και φοιτήτρια με γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με ζητήματα σχολικής βελτίωσης και αποτελεσματικότητας καθώς και τρόπους οργάνωσης και διοίκησης ενός εκπαιδευτικού οργανισμού ανεξαρτήτως αντικειμένου και ηλικίας.
  • Τα μαθήματα επικεντρώνονται σε θέματα σχετικά με: το σχεδιασμό του αναλυτικού προγράμματος, την επαγγελματική ανάπτυξη, την αυτό-αξιολόγηση, την ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων για το χειρισμό συγκρούσεων και τη μείωση κρούσεων σχολικού εκφοβισμού.
    Επιπρόσθετα, προσφέρονται μαθήματα που επικεντρώνονται στους τρόπους εκπαιδευτικής ηγεσίας και διοίκησης, εκπαιδευτικής πολιτικής και στρατηγικού σχεδιασμού του σχολείου, αξιολόγησης του σχολείου καθώς και των εκπαιδευτικών και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Επίσης, προσφέρονται μαθήματα σχετικά με τους τρόπους καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, χρήσης των τεχνολογιών, θέματα ηθικής, κλπ.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending