fbpx

Goran Pandev: Οι γκολάρες και οι μάχες με… γίγαντες!

Είναι αλήθεια ότι όταν μιλάμε για ιταλικό ποδόσφαιρο μας έρχονται πολλοί μεγάλοι παίχτες στο μυαλό.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι γνωστοί για το πάθος που έβγαζαν στα ιταλικά γήπεδα. Ένα τέτοιο πάθος έβγαζε και ο Goran Pandev.

Αν για τους νεότερους δεν λέει και πολλά απλά να ενημερώσουμε ότι ο Pandev είναι ο τύπος που ντρίμπλαρε τους Cannavaro, Thuram και Zambrotta και έπειτα κεραυνοβόλησε από κοντά τον Buffon σημειώνοντας έτσι μια αξέχαστη γκολάρα.

Ο Pandev ξεκίνησε την καριέρα του στην Belasica και στα 18 του αποκτήθηκε από την Inter. Από εκεί πήγε δανεικός στην Spezia και στην Ancora για να τον αποκτήσει μετά η Lazio. Εκεί έζησε και τα καλύτερα του χρόνια σημειώνοντας και το γκολ που αναφέραμε πιο πάνω.

Οι γκολάρες έπεφταν βροχή αλλά κάπου ήρθε και η ρήξη με την ομάδα. Οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, κέρδισε, αποζημειώθηκε και πήγε ξανά στην Inter για κάτι παραπάνω. Εκεί το κέρδισε. Δεν ήταν η καλύτερη του πορεία αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο σε καθοριστικά παιχνίδια της Inter.

Κατέκτησε και το Champions League και έτσι έγινε μόλις ο 3ος ποδοσφαιριστής από την ΠΓΔΜ που το καταφέρνει. Ο δανεισμός στη Napoli το 2011 – 2012, εν τέλει έγινε μεταγραφή και έμεινε εκεί μέχρι και το 2014.

Δοκίμασε την τύχη του στην Τουρκία και την Galatasaray αλλά τον επόμενο χρόνο επέστρεψε στην Genoa και το ιταλικό πρωτάθλημα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending