fbpx

Τον Espresso tonic φέρνουν για πρώτη φορά στην Κύπρο τα Coffee Island!

Τα Coffee Island, ως οι ειδικοί του καφέ, προσφέρουν συνεχώς καινούρια πρωτοποριακά προϊόντα και πάντα με τη γνωστή υψηλή τους ποιότητα και εμμονή στην επιστημονικότητα της παρασκευής του καφέ. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια λοιπόν, έγινε την Τρίτη 25 Ιουλίου στο Coffee Island Αγίου Δομετίου, η παρουσίαση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, του νέου, απίστευτα δροσιστικού ροφήματος espresso tonic!

Η Coffee Island λοιπόν, φέρνει για πρώτη φορά στην Κύπρο το espresso tonic by Coffee Island, το οποίο έχει γίνει trend σε χώρες του εξωτερικού. Είναι ένα ρόφημα espresso, το οποίο φτιάχνεται με διπλή δόση espresso και tonic water Coffee Island με απαλή οξύτητα από νότες εσπεριδοειδών.

Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από έμπειρους εκπαιδευτές του Coffee Island Barista School την παρασκευή του ροφήματος espresso tonic, και φυσικά να “βουτήξουν” στη δροσιά του, δοκιμάζοντάς το. Ευχάριστες εκπλήξεις Coffee Island περίμεναν επίσης όλους τους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Ευάγγελος Κούλης, Country Manager της Coffee Island Κύπρου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η Coffee Island βασίζεται στις αξίες Άνθρωπος, Γνώση, Καινοτομία, Δίκαιο Επιχειρείν και έχει ως όραμα να εδραιωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, συνεχίζοντας την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών καφέ, μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της“.

Η εταιρεία Coffee Island, κατέχει σήμερα το 7ο μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη, απαριθμώντας πάνω από 354 καταστήματα. Από το 2009, η Coffee Island Ελλάδας, δραστηριοποιείται και στην Κύπρο γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, καθώς η αγάπη του κόσμου και η συνεχώς αυξημένη ζήτηση για νέα καταστήματα, συνέβαλαν στη δημιουργία ενός δικτύου 40 καφεκοπτείων, κατατάσσοντάς την στον νούμερο ένα προορισμό του Κυπριακού καταναλωτικού κοινού.

Aπό τον Νοέμβριο του 2016, ένα ακόμη καφεκοπτείο προστέθηκε στην οικογένεια της Coffee Island, στο Λονδίνο, στην πιο ανταγωνιστική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόσφατα, επίσης εγκαινιάστηκε το πρώτο καφεκοπτείο της στον Καναδά, στο Τορόντο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.coffeeisland.com.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending