fbpx
No menu items!
More

    5 τρόποι για να δημιουργήσεις stylish outfits με τη ζώνη σου!

    Ένα από τα πιο βασικά και stylish αξεσουάρ που πρέπει όλες μας να έχουμε είναι η ζώνη! Ο λόγος πολύ απλός αφού έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει και το πιο απλό outfit στο πιο ιδιαίτερο και μοναδικό αποτέλεσμα!

    Οι ζώνες να ξέρεις κολακεύουν αφάνταστα τη γυναίκεια σιλουέτα και τονίζουν τις καμπύλες σου. Και το θετικό είναι ότι μπορείς να διαλέξεις ζώνες ανάμεσα από πολλά χρώματα, σχέδια, υφές, από τη πιο λεπτή μέχρι και την πιο φαρδιά.

    Γι΄αυτό τώρα οποία ζώνη έχεις, πρόσθεσε την στο outfit σου με καινούργιους και διαφορετικούς τρόπους, έτσι με αυτό το τρόπο θα δείξης εκτός από πιο αδύνατη και ποιο στυλάτη.

    Δες πώς να δημιουργήσεις stylish outfits:

    1
    Ζώνη με πουκάμισο

    Η ζώνη πάνω από το πουκάμισό σου είναι η καλύτερη λύση που έχεις για να κάνεις ένα πιο αυστηρό look. Με ένα διαφορετικό δέσιμο της ζώνης, “μπλέκοντάς την”.

    2
    Ριχτό μίνι φόρεμα

    Το ριχτό μίνι φόρεμα θα αλλάξει εντελώς αν το φορέσεις με την κατάλληλη ζώνη. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις έμφαση στη μέση σου!

    3
    Ζώνη με denim φούστα

    Ένα από τα πιο άπλα και εύκολα outfits. Φόρεσε την denim mini ή midi φούστα σου με ζώνη με ένα πουκάμισο ή με ένα off shoulder top και θα είσαι απίστευτα chic!

    4
    Ζώνη με ψηλόμεσο παντελόνι 

    Ένα υπέροχο σύνολο, συνδυάζοντας το high waisted παντελόνι με ζώνη στην ίδια απόχρωση! Είναι ανάμεσα στα trends το παντελόνι ή τα shorts να έχει δική του ενσωματωμένη ζώνη πάνω!

    5
    Με midi ή μακρύ φόρεμα

    Κάνε το midi φόρεμά σου ακόμα πιο chic! Πρόσθεσε μια μαύρη buckle ζώνη στη μέση για να το κάνεις πιο stylish το όλο outfit!

    Eσύ ποιο τρόπο θα επιλέξεις,
    για να δημιουργήσεις stylish outfits με τη ζώνη σου;

    Follow Us

    45,341FansLike
    11,539FollowersFollow
    17,400FollowersFollow
    1,070SubscribersSubscribe

    Trending