fbpx

Η διαφορά στον φετινό προγραμματισμό του Πάμπου Χριστοδούλου!

Είναι πλέον γνωστή, για όσους ασχολούνται με το κυπριακό ποδόσφαιρο, η ικανότητα του Παμπου Χριστοδούλου να “ψαρεύει” ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορεί να μην σου “γεμίζουν το μάτι” (από θέμα βιογραφικού) αλλά είναι παίκτες από τους οποίους ο Κύπριος προπονητής μπορεί να βγάλει τον καλύτερό τους εαυτό.

Τι διαφορετικό δοκιμάζει φέτος όμως ο Κύπριος coach;

Ο τριφυλλοφόρος πλέον προπονητής, μετά από τον συνηθισμένο τρόπο εύρεσης ποδοσφαιριστών σε Ολυμπιακό, Δόξα αλλά κυρίως στην ΑΕΛ, δοκιμάζει στην Ομόνοια Λευκωσίας κάτι διαφορετικό.

Για πρώτη φορά, τον βλέπουμε να φέρνει στην ομάδα του ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι και ισχυρά ονόματα.

 

1
Kanu

Το πρώτο όνομα το οποίο ενθουσίασε τους φίλους της Ομόνοιας, αλλά και κάθε Κύπριο φίλαθλο, ήταν αυτό του Βραζιλιάνου μέσου Kanu. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με καριέρα σε Anderlecht και Terek Grozny, έρχεται στο τριφύλλι για να ανεβάσει επίπεδο την Ομόνοια σε μια τόσο νευραλγική θέση όπως είναι αυτή του επιτελικού μέσου.

2
Hedwiges Maduro

Ένα δεύτερο όνομα το οποίο έκανε αίσθηση στον κάθε Ομονοιάτη ήταν αυτό του Hedwiges Maduro. Ολλανδός, μεγαλωμένος στις ακαδημίες του Ajax και ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε ομάδες όπως Valencia, Sevilla και ΠΑΟΚ, το πείσμα του Πάμπου κατάφερε να τον φέρει στην Κύπρο και να υπογράψει για το τριφύλλι. Ο ίδιος θεωρεί την Ομόνοια ως τον σταθμό στον οποίο θα επανεκκινήσει την καριέρα του.

3
Borja Ekiza

Ένα τελευταίο παράδειγμα, το οποίο φανερώνει την αλλαγή αυτή που κάνει ο Κύπριος κόουτς, είναι η περίπτωση του Βάσκου αμυντικού Borja Ekiza, ποδοσφαιριστή με πολύχρονη παρουσία στη Primera Division.

4
Σαν επίλογος

Βέβαια, οι 3 αυτές περιπτώσεις, έχουν και κάτι κοινό μεταξύ τους, περιέχουν και οι 3 μπόλικη δόση ρίσκου. Είναι 3 ποδοσφαιριστες οι οποίοι στα καλύτερά τους δεν θα συζητούσαν καν προτάσεις από οποιαδήποτε ομάδα της Κύπρου.

Είναι όμως και ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμούς ή και κάποιες συνεχόμενες μέτριες χρονιές. Έτσι, μπορεί με την ποιότητά τους να ανεβάζουν κατα πολύ μια ομάδα, πρέπει όμως να είναι έτοιμοι και σταθεροί στα ψηλά τους στάνταρτ και μακρια από τραυματισμούς.

Πιστεύεις πως θα πετύχει η νέα προσπάθεια του Πάμπου Χριστοδούλου στην Ομόνοια; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending