fbpx

3+1 φυσικοί τρόποι για να ξανθύνεις τα μαλλιά σου!

Καλοκαίρι… Η επιδερμίδα μας σκουραίνει και τα μαλλιά μας ανοίγουν και αυτό μας αρέσει πολύ! Φωτίζει τα μάτια μας και δίνει λάμψη στο δέρμα μας. Και εκτός αυτού οι πιο ανοιχτόχρωμοι τόνοι στα μαλλιά μας τις καλοκαιρινές περιόδους είναι trend!

Εάν θέλεις να ξανθύνουν τα μαλλιά σου άμεσα και με φυσικό τρόπο χωρίς να τρέχεις στα κομμωτήρια τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο! Ναι καλά άκουσες…

4 φυσικά προϊόντα που σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου και θα κάνουν τα μαλλιά σου να έχουν σιταρένιο χρώμα!

Δες τα πιο κάτω!

1
Λεμόνι

Είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να ανοίξεις φυσικά τα μαλλιά σου! Ανακάτευσε σε μια κούπα νερό 1 κουταλιά λεμόνι και άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου!

Έπειτα ξάπλωσε στον ήλιο και άφησε τα μαλλιά σου να “απορροφήσουν” τις ακτίνες του ήλιου, πάντοτε όμως με αντηλιακή προστασία. When life gives you lemons… make your hair blonde!

2
Χαμομήλι

Και ποιος δεν έχει στο σπίτι του τσάι χαμομήλι; Εγώ… Αλλά ας μην το σχολιάσω! ???? Ζέστανε λίγο νερό, πρόσθεσε το χαμομήλι όπως θα έκανες το τσάι σου και άσε το να κρυώσει.

Όχι δεν θα κάνουμε ice tea! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις το χαμομήλι στα μαλλιά σου και μετά να βγεις στον ήλιο για να στεγνώσουν και να ξανθύνουν τα μαλλιά σου!

3
Μπύρα

Ναι καλά άκουσες μπύρα! Αν δεν λυπάσαι να χύσεις την μπύρα στα μαλλιά σου για να ανοίξουν τότε απλά κάνε το και θα με ευχαριστήσεις αργότερα!

Extra tip: H συμβουλή από προσωπική εμπειρία είναι να μην βάλεις μπύρα στην ρίζα των μαλλιών σου γιατί θα καεί το κεφάλι σου από τον ήλιο! Επίσης μετά την ηλιοθεραπεία ξέπλυνε καλά τα μαλλιά σου για να μην μυρίζεις σαν αλκοολικός! Cheers!

4
Μέλι

Το μέλι περιέχει ένα ένζυμο το οποίο όταν ανακατευτεί με αποσταγμένο νερό βοηθά στην λεύκανση!

Κάνε μια μάσκα μαλλιών με μέλι και θα δεις ότι το χρώμα των μαλλιών σου θα ανοίξει θα ενυδατωθεί! 

Εσύ ποιο προϊόν θα προτιμήσεις για να ξανοίξεις τα μαλλιά σου;

xoxo

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending