Δες πώς να πετύχεις το αγαπημένο hairstyle της Gigi Hadid σε 5 λεπτά! (video)

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα τη δεδομένη στιγμή, μιας και το απόλυτο it-girl σαρώνει τις πασαρέλες και κάνει θραύση στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.

Δεν σταματάει όμως εδώ, καθώς έχει δώσει τη δική της υπογραφή στο street-style της εποχής με το πρωτότυπο και sexy στυλ της. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της λοιπόν, είναι και τα hairstyles της με τα οποία αναδεικνύει τα κατάξανθα μαλλιά της.

Δες ποιο είναι το αγαπημένο της: 

@gigihadid

Εμείς ξεχωρίσαμε το επιμελώς ατημέλητο style, το οποίο και η ίδια προτιμάει σε πολλές εμφανίσεις της, μιας και είναι εύκολο αλλά και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο. 

Κατάλληλο για τους καλοκαιρινούς μήνες στις χαλαρές βόλτες μιας και δίνει ένα effortless αποτέλεσμα, χωρίς όμως να εμποδίζει να το δοκιμάσεις σε μια πιο βραδινή έξοδο.

Έτσι στο πιο πάνω βίντεο, θα δεις την hairstylist του διάσημου μοντέλου, αλλά και πολλών άλλων celebrities, Laura Polko να σου δείχνει με απλά βήματα πώς να πετύχεις ένα επιμελώς ατημέλητο look ιδανικό για κάθε ώρα.

Μπορείς να πετύχεις αυτό το ανάλαφρο και φανταστικό στυλ στα μαλλιά σου με απλές κινήσεις κι ένα βασικό προϊόν για μαλλιά. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να το βρεις ακόμα και στο supermarket! Δες το βίντεο και θα καταλάβεις!

Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να αφιερώσεις 5 λεπτά για να δεις το πιο πάνω video.

Εσύ θα δοκιμάσεις το επιμελώς ατημέλητο look
στην επόμενη σου εμφάνιση;