fbpx

Ρωτήσαμε 10 Κύπριους τι θα έκαναν αν κέρδιζαν το… Τζόκερ!

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μη σκέφτηκε τι θα έκανε αν κέρδιζε το Τζόκερ! Για πολλούς αποτελεί όνειρο άπιαστο, ενώ άλλοι κρατάνε βαθιά μέσα τους την ελπίδα ότι μια μέρα μπορεί να είναι αυτοί οι τυχεροί!

Αλήθεια, θα άλλαζε καθόλου η ζωή μας αν κερδίζαμε 10 εκατομμύρια ευρώ; Θα άλλαζε προς το θετικό ή προς το αρνητικό;

Πάμε να δούμε τι θα έκαναν οι Kύπριοι αν κέρδιζαν 10 εκ. στο Τζόκερ!

  • Αν μια μέρα κέρδιζα το Τζόκερ, σίγουρα θα έδινα ένα μεγάλο ποσό σε συγγενείς και στην οικογένειά μου! Θα κάλυπτα όλες τις προσωπικές μου υλικές ανάγκες μιας – και είναι πάρα πολλές στην καταναλωτική κοινωνία που ζούμε. Επίσης, δεν θα έκανα δωρεές σε μεγάλους οργανισμούς, αλλά θα βοηθούσα ανεξάρτητες οικογένειες που γνωρίζω ότι εχουν τεράστια ανάγκη!

– M.K, 21 ετών

Δύσκολη ερώτηση! Με τόσα λεφτά σίγουρα θα βοηθούσα κάποιους συγγενείς μου που ξέρω ότι χρωστούν και θα έβαζα κάποια χρήματα στην άκρη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, θα έδινα ένα μεγάλο ποσό στα παιδικά χωριά SOS και σε άλλα ορφανοτροφεία, αφού ξέρω ότι κάνουν καταπληκτική δουλειά!

– Μ.Ε, 32 ετών

  • Ταξίδιαααα!! Θα γύριζα τον κόσμο! Με κάθε ευκαιρία που θα είχα, θα έπαιρνα ένα αεροπλάνο και θα έφευγα, μιας και ο λόγος που δεν το κάνω είναι η έλλειψη χρημάτων! Επίσης, θα ξοφλούσα το δάνειο του αυτοκινήτου μου, θα αγόραζα ένα δικό μου σπίτι με τεράστια κουζίνα (μιας και έχω αδυναμία στη μαγειρική) και θα έκανα ένα μεγάλο πάρτυ για τους φίλους μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα! Σίγουρα, θα έκανα στους φίλους και την οικογένειά μου δώρα που έχουν ανάγκη!

– Ι.Δ, 20 ετών

  • Με 10 εκ. ευρώ στην τσέπη, σίγουρα θα βοηθούσα συγγενείς και πραγματικούς φίλουςλέω πραγματικούς γιατί πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν με τόσα λεφτά στην τσέπη! Θα έδινα επίσης ένα μεγάλο ποσό σε φιλοζωικούς οργανισμούς που παλεύουν για το καλό των ζώων και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη!

– Θ.Κ, 28 ετών

  • Δεν θα με ξανάβλεπες, χαχα! Με τόσα λεφτά στην άκρη σίγουρα θα ξεχρέωνα τα χρέη όλης μου της οικογένειας και θα έκανα τον παππού μου ευτυχισμένο! Θα αγόραζα ένα ιδιωτικό jet για προσωπικές εναέριες πτήσεις, αφού λατρεύω τα ταξίδια! Τώρα όσον αφορά δωρεές, θα βοηθούσα εργαστήρια ερευνών που στοχεύουν στην ανακάλυψη φαρμάκων και θεραπειών του καρκίνου! Όσα λεφτά απομείνουν, θα τα έβαζα στην άκρη για έκτακτη ανάγκη!

– Χ.Κ, 20 ετών

privatefly.com
  • Σίγουρα, θα έδινα ένα μεγάλο ποσοστό στον αδερφό μου! Με τα υπόλοιπα, θε έκανα μια καλή επένδυση στο σπίτι μας ανακαινίζοντάς το πλήρως μιας και το σπίτι του καθενός είναι ο χώρος που περνά τις περισσότερες ώρες του και πρέπει να τον αντιπροσωπεύει! Όσα λεφτά μείνουν, θα τα έβαζα στην άκρη, σε μια καλή τράπεζα του εξωτερικού, για μελλοντική χρήση!

– Θ.Τ, 20 ετών

Δεν έχω ιδέα! Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα έκανα σε τέτοια περίπτωση και καμιά φορά καλύτερα να μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία! Ως γνωστόν, το χρήμα αλλάζει τον άνθρωπο. Ίσως τώρα να πεις κάτι, ενώ όταν σου τύχει πραγματικά, να κάνεις ακριβώς το αντίθετο! Εξάλλου, μια παροιμία λέει “όποιος είναι έξω απ’ τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει“!

– Χ.Μ, 25 ετών

  • Θα έκανα πολλά! Πέρα από τα ταξίδια που θα έκανα όπως δήποτε, θα αγόραζα ένα αυτοκίνητο και μία έπαυλη για να μείνω! Θα απολάμβανα μία ζωή μέσα στη χλιδή με VIP κρατήσεις, διαμονή σε σουίτες 5στερων ξενοδοχείων και επενδύσεις. Βέβαια, οι δωρεές δεν λείπουν από το μυαλό μου, αφού θα έδινα ένα μεγάλο ποσό στην Action Aid που γνωρίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά!

– Ε.Σ, 21 ετών

pinterest.com
  • Καλή ερώτηση! Με 10 εκ. ευρώ θα βοηθούσα όλη μου την οικογένεια και θα τους έκανα δώρα που έχουν ανάγκη! Επίσης, θα εμπλεκόμουν σε προγράμματα που στηρίζουν τις τριτοκοσμικές χώρες και θα συντελούσα στην ενίσχυση του αγώνα κατά της τρομοκρατίας, αφού είναι ένα φαινόμενο που μαστίζει στις μέρες μας!

– Α.Π, 20 ετών

  • Χα, όνειρο άπιαστο! Απλά θα βοηθούσα συγγενείς και φίλους και δεν θα δούλευα ποτέ! Τα υπόλοιπα έρχονται στην πορεία! Τόσο απλά!

– Γ.Ε, 23 ετών

Εσύ τι θα έκανες αν κέρδιζες το Τζόκερ; Ψήφισε πιο κάτω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending