fbpx

5 συμπεριφορές που αρχίζουν να σε κάνουν… αχώνευτο στους γύρω σου!

Πόσες φορές είδαμε κάποιο άτομο και είπαμε διακριτικά στους φίλους μας “Ήρθε και ο αχώνευτος” ή “Πόσο αντιπαθητικός είναι αυτός, δεν μπορώ να τον βλέπω“;

Αυτές οι σκέψεις  μένουν στο πίσω μέρος του μυαλού μας και γίνονται εμμονή για κάποια συγκεκριμένα άτομα!

Αυτά τα άτομα μπορεί να τα γνωρίζουμε λίγο ή καθόλου! Πολλές φορές ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί σκεφτόμαστε έτσι για αυτά τα άτομα, επειδή κολλάμε σε μερικές εκνευριστικές τουw συμπεριφορές!

Πάμε να τις δούμε:

 

1
Να ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφία στα Social media

Τι πιο εκνευριστικό από κάποιες/ους που το παίζουν “ντίβες“! Που θέλουν να δείχνουν τι κάνουν στηn προσωπική τους ζωή από το πρωΐ μέχρι το βράδυ, βγάζοντας συνέχεια selfie!

Το καθημερινό outfit και look, το καθημερινό καφεδάκι αλλά και την κορμάρα τους. Είναι εκείνοι που νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση απ’ όση πρέπει και που δείχνουν πιο πολλά από όσα είναι πραγματικά!

Η τάση να αυτοπροβάλλεσαι, χαλά πολλές σχέσεις!

2
Η υπερβολική καλοσύνη

Είναι κάτι υπερβολικά εκνευριστικό ένα άτομο με το οποίο γνωρίζεσαι λίγο, να σου μιλά υπερβολικά καλά και να το παίζει “τα έχω καλά με όλους“. Να προσπαθεί να σε βοηθήσει χωρίς να του το ζητήσεις, ή να μπλέκεται στα προβλήματα σου.

Το να είσαι γλυκομίλητος συνεχώς και να έχεις τάσεις αυτο-θυσίας, σίγουρα θεωρείται από πολλούς ψεύτικο, προσποιητό μέχρι και ύποπτο.

3
Να θέλεις να μαθαίνεις πράγματα για τους άλλους συνέχεια

Δεν μπορεί κανένας να σε πάρει στα σοβαρά ή να σε συμπαθήσει, όταν εσύ κανείς συνεχώς αδιάκριτες ερωτήσεις, δείχνοντας ότι ενδιαφέρεσαι μόνο για κουτσομπολιό!

Η πρόθεση σου δεν είναι να βοηθήσεις ούτε να συμπαρασταθείς, ούτε να δώσεις δικό σου παράδειγμα, μιλώντας για τη δική σου ζωή!

Στόχος σου να μάθεις, να το βγάλεις παραέξω αλλά και να δείξεις λύπηση! Αυτό κάνει τους ανθρώπους ιδιαίτερα αχώνευτους!

4
Να έχεις το ύφος της “ξινής”

Φυσικά και θα θεωρηθείς αχώνευτος όταν έχεις συνέχεια το “ξινισμένο” ύφος. Όταν το παίζεις “σνομπ” μπροστά σε όλους και αυτό βγάζεις προς τα έξω.

Όταν δεν καταδέχεσαι να χαιρετήσεις, να μιλήσεις ή να δεις άτομα που δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με εσένα!

Όταν θέλεις να το παίζεις “famous” και να δείχνεις πως είσαι πιο ψηλά απ’ όσο είσαι πραγματικά!

5
Να επαινείς συνέχεια τον εαυτό σου

Τι ποιο εκνευριστικό να ακούς από κάποιον να μιλά συνεχώς καλά για τον εαυτό του;! Να δείχνει ότι είναι ο/η καλύτερος/η και όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι!

Να μιλά για το τι έχει πετύχει ή τι δεν έχει καταφέρει, μόνο και μόνο για να του πουν οι υπόλοιποι ότι τα έχει πάει άριστα παντού! Να μιλά επιστημονικά ή ακαταλαβίστικα προς τους άλλους, απλά για να δείξει πόσες γνώσεις έχει.

Να ξέρεις τίποτα από αυτά δεν ενδιαφέρει τον φυσιολογικό κόσμο! Το μόνο που κάνεις είναι να γίνεσαι αντιπαθητικος ή αλλιώς… αχώνευτος!

Εσένα τι σε εκνευρίζει πιο πολύ από τα πιο πάνω;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending