fbpx

5 οικονομικά sites για να αγοράσεις τα αγαπημένα σου καλλυντικά!

Τα καλλυντικά είναι το δεξί χέρι κάθε γυναίκας, η μεγάλη της αγάπη! Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών ζει μόνο για αυτά.

Έχω ψάξει και έχω βρει μερικά site με καλλυντικά που μπορείς να αγοράσεις ηλεκτρονικά γιατί ξέρω πόσο τα αγαπάς και τα χρειάζεσαι. Όπως κάθε θηλυκό θέλει να δείχνει όμορφο και περιποιημένο το ίδιο και εγώ, αλλά κι εσείς.

Σου έχω εδώ τα 5 καλύτερα και αξιόπιστα sites για να κάνεις τις αγορές σου με αξιοπιστία!

Δες ποια είναι εδώ:

Αυτό που αγαπώ από το allbeauty και είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσεις και εσύ είναι το powder bronzer St Tropez που αφήνει στο τελειώμα του μια matte υφή.

Το πιο λατρεμμένο μου πράγμα στο beautybay είναι ότι μπορώ να διαλέξω ποια χρώματα κραγιόν θέλω και να να τα τοποθετήσω στις καταπληκτικές παλέττες της Ζ Palette.

Ναι εδώ μπορείς να βρεις το μαγικό Glam Beige Liquid της Loreal. Ένα από τα απαραίτητα πράγματα που έχω στο βαλιτσάκι μου.

Τα αγαπώ! Θα στο πω! Εδώ μπορείς να βρεις τα μαγικά πινέλα για σκιές από την Bdellium Studio! Θεωρώ ότι είναι λειτουργούν μαγικά στα χέρια μου και κατ’ επέκταση στα μάτια μου!:)

Στο ομολογώ από εδώ παίρνω τις καταπληκτικές παλέττες σκιών της Anastasia Beverly Hills! Τώρα μπορείς να τις πάρεις και εσύ, αλλά υποσχέσου μου πως θα τις έχεις σαν το παιδί σου ε!

Εσύ από ποιο site θα παραγγείλεις πρώτα;

xxx

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending