fbpx

5 tips για να εφαρμόζουν τέλεια τα ρούχα πάνω σου!

Σου έτυχε κι εσένα φαντάζομαι να παραγγείλεις κάποια ρούχα από το διαδίκτυο και να είναι μεγάλα σου. Και άντε να τα στείλεις πίσω μετά και να περιμένεις να σου τα ξανά στείλουν!

Αυτό είναι ένα παράδειγμα που τα ρούχα δεν σου κάνουν και δεν εφαρμόζουν καλά πάνω σου! Υπάρχουν άλλα τόσα παραδείγματα με ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν σου κάνουν ή τελοσπάντων δεν εφαρμόζουν καλά πάνω σου!

Μην ανησυχείς όμως γιατί σου έχω τη λύση! Θα σου πω 5 tips που πιστεύω θα σου φανούν αρκετά χρήσιμα!

Δες εδώ τα tips: 

 

1
Φούστα, shorts, παντελόνι

Ένα από τα πιο συχνά μου θέματα, είναι ότι μόλις χάσω 2-3 κιλά αμέσως κάποια από τα ρούχα μου δεν είναι ωραία πάνω μου.

Αυτό που κάνω για να εφαρμόζει καλύτερα η φούστα, τα shorts και το παντελόνι πάνω μου, είναι να τα σετάρω με ένα πουκάμισο ή ένα t-shirt, ώστε να πάρει λίγο όγκο στην περιοχή της μέσης και να σταθεί σωστά. Μπορείς επίσης να προσθέσεις μια ζώνη, αφού αρχικά σηκώσεις λίγο πιο ψηλά τα ροσου και να τη γυρίσεις λίγο!

2
Sexy φόρεμα

Αν ένα φόρεμα είναι υπερβολικά sexy και λίγο “ακατάλληλο” για το πρωί, τότε υπάρχει λύση! Απλώς φόρεσε ένα basic t-shirt από μέσα ή ένα πουκάμισο και απόλαυσε το φόρεμά σου όλη μέρα.

3
Φαρδύ φορεμα

Η πιο εύκολη λύση φυσικά η αγαπημένη μας ζώνη, χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκτός από ότι θα δείχνεις πιο αδύνατη, θα είσαι και εξαιρετικά εντυπωσιακή!

4
Μακρύ παντελόνι

Η πιο εύκολη λύση είναι να φορέσεις τακούνια ή πλατφόρμες. Αν όμως θέλεις να φορέσεις flat παπούτσια μη φοβηθείς να πειραματιστείς με το μήκος του παντελονιού γυρίζοντας το τελείωμα προς τα πάνω. Και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ stylish!

5
Πολύ μεγάλες τιράντες

Ένας πολύ stylish τρόπος για να κάνεις τις τιράντες σου να μην είναι τόσο μεγάλες είναι να τις δέσεις με ένα μαντήλι ή μια κορδέλα.

Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις στυλ στο φόρεμά σου ή την μπλούζα σου και ταυτόχρονα θα έχεις προσθέσει στο outfit σου και ένα από τα πιο trendy αξεσουάρ για το καλοκαίρι!

Eσυ ποιo tip θα εφαρμόσεις πρώτο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending