fbpx

10ος επετειακός MicroFarm Project από τα Coffee Island: Ethiopia Lomi Tasha

Το MicroFarm Project των καφεκοπτείων Coffee Island, από τον Νοέμβριο του 2014 που ξεκίνησε, αποτελεί το επιστέγασμα στην αναζήτηση πάντα των καλύτερων ποικιλιών καφέ σε όλο τον κόσμο.

Μέσω του project, ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει limited edition specialty καφέδες που προέρχονται από συγκεκριμένη φάρμα ανά τον κόσμο, είναι συγκεκριμένης συγκομιδής, σε πολύ προσιτές τιμές, κάνοντας ένα premium προϊόν προσιτό σε όλους.

Σήμερα, ο 10ος σε σειρά specialty microlot του MicroFarm Project έχει πάρει τη θέση του στο Espresso Bar και το καφεκοπτείο των Coffee Island και το όνομά του είναι Ethiopia Lomi Tasha!

Οι ειδικοί του καφέ των Coffee Island, στην αναζήτησή τους για τις καλύτερες ποικιλίες καφέ στον κόσμο, ταξίδεψαν μέχρι τις φάρμες της Αιθιοπίας, με προορισμό την πόλη Shakisso στην περιοχή Oromia.

Εκεί, ανακάλυψαν μια πληθώρα γεύσεων και αρωμάτων, ενώ γνώρισαν και  ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα, ιστορία και πολιτισμό, με κοινό όμως γνώρισμα το ίδιο πάθος: Τον Specialty καφέ.

Το αποτέλεσμα αυτού του μοναδικού ταξιδιού είναι o μοναδικός καφές Ethiopia Lomi Tasha. Ένας καφές που μαγεύει με το ευχάριστο άρωμα και την ελκυστική γεύση του. Με άρωμα ανθών, λεμονιού και μαύρου τσαγιού, γεύση γλυκιά με υψηλή οξύτητα, απαλό και γεμάτο σώμα και μακρά, δροσιστική επίγευση!

Οι specialty καφέδες του MicroFarm Project είναι παγκόσμια αποκλειστικότητα και είναι διαθέσιμοι μόνο στα espresso bar και καφεκοπτεία των Coffee Island για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων (περίπου 2-3 μήνες).

Σε κάθε Microfarm Project, δίνονται πληροφορίες για τη χώρα προέλευσης και τη φάρμα καλλιέργειας του καφέ, το είδος και τη μέθοδο επεξεργασίας του καρπού, την πιστοποίηση του καφέ, το προφίλ ψησίματος του και το γευστικό προφίλ του.

Ζητήστε και απολαύστε σήμερα τον Ethiopia Lomi Tasha
ή αγοράστε τον για το σπίτι στην επετειακή λευκή συσκευασία “10th pack”, σε όλα τα Coffee Island.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending