fbpx

5 παίκτες που απέρριψε ο Mourinho και κάνουν μεγάλη καριέρα!

Μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο χωρίς αμφισβήτηση αλλά όπως όλοι μας έκανε και αυτός τα λάθη του. Ο λόγος φυσικά για τον Jose Mourinho που ανάμεσα στις πολλές επιτυχίες του, ίσως κάπου να έχει και μια λίστα με παίχτες που έκρινε πως δεν ταίριαζαν στις ομάδες του.

Εμείς βρήκαμε 5 τέτοιους και τους βάλαμε σε μια λίστα.

Δες ποιοι είναι παρακάτω:

 

1
Kevin de Bruyne

Από το 2012 στην Chelsea ο de Bruyne, το 2014 κρίθηκε ακατάλληλος από τον Mourinho για την Chelsea που ήθελε ο Πορτογάλος να χτίσει. Έτσι αφού ο “Special One” τον χαρακτήρισε σαν “αναστατωμένο παιδί” που “κάθε μέρα έκλαιγε και ήθελε να φύγει” και δεν είχε όρεξη για προπόνηση πωλήθηκε στην Wolfsburg τον Γεννάρη του 2014.

Έλα όμως που ο Βέλγος έχει εξελιχθεί σε ένα από τους καλύτερους και πιο εξελίξιμους χαφ στο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα η Manchester City να δαπανήσει το 2015 συνολικά 54 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της;

2
Romelu Lukaku

Οι μπλε αγόρασαν τον θηριώδη Βέλγο επιθετικό το 2011, μόλις στα 18 του, σαν ένα εξαιρετικά εξελίξιμο ποδοσφαιριστή. Το 2014 και μετά από συνεχόμενους δανεισμούς ο Lukaku αγοράστηκε από την Everton με τον Mourinho να θεωρεί πως ο παίχτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Lukaku να εξελιχθεί σε μια μηχανή των γκολ με τα “ζαχαρωτά” και μόλις πριν λίγο καιρό να αγοραστεί από την Manchester United της οποίας προπονητής είναι ο Mourinho!

3
Mohamed Salah

Τον χειμώνα του 2014 πήρε μεταγραφή στην Chelsea αλλά ένα χρόνο μετά έφυγε δανεικός στην Fiorentina και μετά στην Roma αφού δεν κατάφερε να πείσει τον Mourinho ότι μπορεί να ανταποκριθεί στη Premier League.

Στην Ιταλία όμως ο Αιγύπτιος έκανε απίστευτα πράγματα με αποτέλεσμα αυτό το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Premier League, αυτή την φορά για την Liverpool, με την διαφορά ότι πλέον θεωρείται ένας από τους καλύτερους εξτρέμ στην Ευρώπη!

4
Leonardo Bonucci

Ο μοναδικός στη λίστα μας που κρίθηκε ακατάλληλος όσο ο “Special One” ήταν στην Inter. Ουσιαστικά, ο Ιταλός αμυντικός χαρακτηριστηκε σαν “επιπλέον” επιλογή (στα 22 του) από τον Mou και μεταγράφηκε στην Genoa.

Από τότε βέβαια η εξέλιξη του Bonucci ήταν δραματική με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ίσως ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου.

5
Arjen Robben

Από το ξεκίνημα της καριέρας του φάνηκε πως πρόκεται για μεγάλο ταλέντο. Έτσι δεν ήταν έκπληξη για κανένα όταν το 2004 τον αγόρασε η Chelsea. 3 χρόνια αργότερα όμως και ενώ βασανίστηκε από τραυματισμούς, δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγγλικού ποδοσφαίρου και παραχωρήθηκε στην Real.

Από τότε όμως και ειδικά από το 2009 που μετακόμισε στο Μόναχο και την Bayern ο Robben έγινε ένας εξτρέμ φόβος και τρόμος για κάθε άμυνα. Ο Mourinho δεν τον πίστεψε, η καριέρα του όμως απογειώθηκε!

Εσύ ήξερες ότι αυτοί οι 5 “κόπηκαν” από τον Mourinho αλλά έκαναν μεγάλη καριέρα; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending