fbpx

10 φανέλες ομάδων της σεζόν 2017-18 που αποδεικνύουν ότι το απλό είναι όμορφο!

Σαν οπαδός η φανέλα έχει ιδιαίτερη σημασία για ‘σένα. Πάνω της αποτυπώνονται όλες οι αξίες και τα “πιστεύω” που θεωρείς πως αντιπροσωπεύουν την ομάδα σου. Έτσι δεν την θέλεις βαρυφορτωμένη, χωρίς πολλά φρού – φρού και αρώματα, όσο πιο σκέτη τόσο καλύτερη είναι.

Και μπορεί για σκοπούς marketing σήμερα οι φανέλες να είναι γεμάτες διαφημίσεις είναι όμως και μερικές που κερδίζουν τις εντυπώσεις με την απλότητα του σχεδίου τους.

Με αφορμή την σεζόν που σιγά – σιγά ξεκινά μαζέψαμε 10 φανέλες που θα φορέσουν φέτος διάφορες ομάδες από τον κόσμο και ακροβατούν ανάμεσα στο απλό και τα πολλά στολίδια και σου τις παρουσιάζουμε.

Δες ποιες είναι:

 

1
Bayern Munich

Πήραν έμπνευση από την δεκαετία του ’70 λέει οι Βαυαροί. Κυριαρχεί το κόκκινο με 4 λεπτές γραμμές στο μπροστινό μέρος. Franz Beckenbaurer likes this!

2
Zenit

Μια γαλάζια φανέλα χωρίς τίποτα περιττό πάνω θα φοράει φέτος η Zenit Αγίας Πετρούπολης! Πραγματικά το απλό είναι και το πιο ωραίο, δεν νομίζεις;

3
Liverpool

Η ομάδα του Merseyside έκανε ελαφρά πιο σκούρο το κόκκινο φέτος ενω οι άσπρες λεπτομέρειες μαζί με τον V γιακά έρχονται καθαρά από την δεκαετία του ’70 και την μεγάλη Liverpool του Bob Paisley!

4
Manchester United (τρίτη φανέλα)

Μια φανέλα αφιέρωμα στην μαγική τριπλέτα των “μπέμπηδων” (Best – Charlton – Law) δεν μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα! Πρόκειται καθαρά για περίπτωση όπου οι λεπτομέρειες δινουν αξία στη φανέλα χωρίς να την βαρυφορτώνουν!

5
Milan

Η Milan φιλοδοξεί φέτος να επιστρέψει στο κυνήγι του τίτλου και θα το επιδιώξει με μια φανέλα βασισμένη στις παραδόσεις της! Μαύρες και κόκκινες ρίγες, έτσι μάθαμε τους ροσονέρι!

6
Torino

Για την Torino ισχύει ότι και για την Zenit! Το χρώμα του συλλόγου από μόνο του είναι αρκετό για να είναι μια φανέλα όμορφη!

7
Lazio (εντός έδρας και Europa League)

Η γαλάζια πλευρά της Ρώμης κέρδισε τις εντυπώσεις με τις φανέλες που θα φοράει φέτος! Η πρώτη της γαλάζια, όπως συνήθισαμε τους λατσιάλι, και χωρίς πολλές λεπτομέρειες.

Από την άλλη, η φανέλα που θα φορούν στο Europa League είναι ριγέ σε απαλό μπλέ και άσπρο!

8
Villareal

Τα “κίτρινα υποβρύχια” φέτος επέλεξαν μια ολοκίτρινη φανέλα. Δεν το λες και πρωτότυπο αλλά είπαμε, την φανέλα την θέλεις απλή!

9
Boca Juniors

Σταθερή αξία η υπερδύναμη της Αργεντινής! Κλασικός σχεδιασμός εδώ και πολλά χρόνια και η απόλυτη προσήλωση στις αξίες του συλλόγου!

10
Chelsea

Η συνεργασία με την Nike σημαίνει και απλότητα για την Chelsea φέτος! Από την στιγμή μάλιστα που το σλόγκαν του συλλόγου είναι #alwaysblue δεν μπορούσε να υπάρχει καλύτερος τρόπος να το αποδείξουν από μια καταγάλανη φανέλα!

Εσένα ποια φανέλα σου άρεσε περισσότερο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending