fbpx

5 κυπριακά lifestyle brands που έγιναν trend!

To online retail τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο αναπτύχθηκε ραγδαία. Αυτό βέβαια σε συνδυασμό με την συχνή χρήση των social media από τους Κύπριους έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να δημιουργήσουν τα δικά τους lifestyle & fashion brands!

Ο τρόπος που προώθησαν και συνεχίζουν να προωθούν όλοι τα προϊόντα τους εννοείται είναι μέσα από τα social media και τους influencers! Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι αρκετά κυπριακά brands πέτυχαν πολύ ψηλό engagement με το νεανικό κοινό της Κύπρου.

Εμείς ξεχωρίσαμε 5 από αυτά τα brands και ο λόγος είναι επειδή βλέπουμε συχνά τα logos ή τα προϊόντα τους να εμφανίζονται στα Facebook newsfeeds και στα Instagram stories!

Δες εδώ ποια είναι: 

1
BAE swim

Ακόμη ένα brand που γεννήθηκε στην Κύπρο, τα μαγιό BAE Swim έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ φέτος από τις γυναίκες! Με sexy και fashionable σχέδια, τα BAE Swim δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μαγιό που πωλούνται στις μεγαλύτερες βιομηχανίες του εξωτερικού.

Οι εντυπωσιακές flat lays φωτογραφίες, αρκετές Κύπριες influencers που ποζάρουν με μαγιό BAE Swim, θα σε πείσουν να παραγγείλεις το δικό σου BAE swim μαγιό!

Και ας μην ξεχνάμε ότι τα μαγιό είναι ιδανικά για: “Girls that are brave enough”!

BAE Swim on Facebook BAE Swim on Instagram

2
Romeo Tees

Σε προηγούμενό άρθρο για τα top 10 άρθρα μας για το 2016 καταλήξαμε πως “Οι νέοι αγαπούν… το κυπριακό στοιχείο!”. Ο Romeotees αποτελεί παράδειγμα ενός brand το οποίο έγινε viral λόγω της αφοσίωσής του στο κυπριακό στοιχείο, αλλά και λόγω της πρωτοτυπίας του.

Τα προϊόντα Romeotees δεν είναι απλώς προϊόντα με κυπριακά σλόγκαν. Τα designs του είναι μοναδικά μιας και δίνουν “μορφή” και “ζωή” σε κάθε “κυπριακό στοιχείο” που το brand αποφασίζει να αποτυπώσει!

Αν δεν ξέρεις τι δώρο να πάρεις σε κάποιο φίλο σου, τότε αυτό είναι το καλύτερο πιστεύω μιας και θα ενθουσιαστεί! Απλώς βρες ποιο σλόγκαν αντιπροσωπεύει καλύτερα τον φίλο σου και παράγγειλέ το!

Δεν είναι τυχαίο και το σλόγκαν τους: “The coolest t-shirts a Cypriot will ever own”!

www.romeotees.com Romeotees on Facebook | Romeotees on Instagram 

3
ThedoubleV

Το ThedoubleV είναι η sportswear – και όχι μόνο- συλλογή της Αναστασίας Στυλιανού η οποία ξεχωρίζει στην Κύπρο. Αν θέλεις να δείχνεις sexy και ταυτόχρονα να είσαι στυλάτη, τότε τα ΤhedoubleV κομμάτια είναι τα ιδανικά για εσένα!

Αυτό που πέτυχε το ThedoubleV είναι να βλέπεις παντού τα κομμάτια του να κυκλοφορούν στα social media και χειμώνα και καλοκαίρι ! Σ’ αυτό βοήθησε ότι αξιοποίησε τις κατάλληλες Κύπριες influencers στον χώρο της άθλησης και όχι μόνο, αλλά και άλλες micro-influencers για την προώθηση των προϊόντων του.

ThedoubleV on Facebook | ThedoubleV on Instagram

4
Di Legno

Τα ξύλινα ρολόγια, παπιγιόν και αξεσουάρ είναι trendy εδώ και μερικά χρόνια, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Έτσι το brand Di Legno, που σημαίνει “από ξύλο” στα ιταλικά, με βάση του τη Λεμεσό πωλεί μέσω Facebook και Instagram ξύλινές δημιουργίες.

Τα ξύλινα ρολόγια χειρός γίνονται ολοένα και πιο γνωστά και το Di Legno φροντίζει να εμπλουτίζει συνεχώς τη συλλογή του με νέα designs.

Οι 2 αποχρώσεις ρολογιών που μπορείς να βρεις, μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με όλα σου τα ρούχα. Και αυτός είναι ένας λόγος που κάνουν τόσες πολλές πωλήσεις τα ρολόγια!

Di Legno on Facebook | Di Legno on Instagram 

5
Ace PlayMore

Ένα lifestyle beach brand που κατάκτησε τον νεανικό πληθυσμό της Κύπρου και όχι μόνο! Όσοι αγαπούν την θάλασσα σίγουρα θα έχουν ακούσει για τις ρακέτες Ace PlayMore ή κάπου θα τις έχουν δει!

Οι ρακέτες πραγματικά σε κάνουν να θέλεις παίζεις όλο και περισσότερο, αφού ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό τους, είναι χειροποίητες και πολύ ελαφριές! Η σειρά προϊόντων της Ace περιλαμβάνει τις ρακέτες, ολοκληρωμένα Ace Kits (ρακέτες, μπάλες, τσάντα) και τα stylish Αce Snapbacks.

Θα συναντήσεις συχνά το brand στο Kahuna Surfhouse, αλλά και σε διάφορες παραλίες που επιλέγει για να διοργανώσει events με “πολύ” παιχνίδι!

Ace PlayMore on Facebook |www.aceplaymore.com | Ace PlayMore on Instagram

Εσύ ήξερες φαντάζομαι αυτά τα 5 κυπριακά brands! 

 

*Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του marketing και συγκεκριμένα τον Κώστα Χαραλάμπους και τον Αντρέα Χαρή για την ιδέα και προετοιμασία του άρθρου. 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending